Bliv rygefri med hjælp af et rygestopskursus

Profilbillede

I Hadsten og de andre tre byer i Favrskov Kommune er det muligt at komme til gratis rygestoprådgivning, samt få tilskud til nikotinerstatning og rygestopmedicin hvis du ryger mere end 15 cigaretter om dagen. 

Et rygestopskursus består af 8-15 deltagere og en professionel rygestopsrådgiver. I mødes fem gange med ca. en uges varighed og igen efter ca. tre måneder. Det er ikke noget krav at du skal være stoppet med at ryge ved kursus start. Der aftales en stopdato når i starter.

I nogle tilfælde kan det være muligt at få et individuelt forløb og her vil du mødes med din rådgiver 5 gange i ca. en halv time.

Fordelen ved at stoppe med at ryge, er udover et bedre helbred også at du bedre kan smage og dufte. Du vil også kunne mærke at du sover bedre.

Det praktiske

Det er muligt at komme på et rygestops forløb fra august og frem til november 2021.

For at kunne deltage skal du enten ringe til Favrskov Kommunes rygestop telefon på 4022 8283 eller også kan du sende en mail med dit navn og telefonnummer til rygestop@favrskov.dk

Har du et forbrug på over 15 cigaretter er det ligeledes muligt at få tilskud til nikotinerstatning eller rygestop medicin.

Kilde: Redaktionen