Boligejere i Favrskov Kommune modtager nye ejendomsskattebilletter for 2021-23

Foto: Favrskov kommune.
dato

Nye ejendomsskattebilletter for 2021-23 udsendt til boligejere i Favrskov Kommune

Datoen for udsendelse af de nye ejendomsskattebilletter er den 27. maj 2024, og cirka 450 boligejere i Favrskov Kommune har modtaget disse på grund af en ny offentlig ejendomsvurdering. Ændringerne, der vedrører grundskylden, er foretaget af Vurderingsstyrelsen.

Boligejerne har betalt de oprindelige rater for grundskyld og ejendomsskat i perioden 2021-2023. Som følge af de nye vurderinger vil nogle boligejere opleve en reduktion i grundskylden. For dem, der har fravalgt den midlertidige indefrysningsordning, vil beløbet blive udbetalt til hovedejerens NemKonto. Hvis boligejerne er omfattet af indefrysningsordningen, modregnes beløbet i de skyldige beløb i ordningen.

Der er også boligejere, der vil skulle betale mere i grundskyld. De, der har fravalgt indefrysningsordningen, vil få beløbet opkrævet som en tredje rate, der er angivet nederst på ejendomsskattebilletten. Hvis boligejeren er tilmeldt betalingsservice, sker betalingen automatisk. Boligejere omfattet af indefrysningsordningen vil få beløbet lagt oveni det skyldige beløb i ordningen.

Der er også de boligejere, der hverken vil skulle betale mere eller mindre i grundskyld, men som stadig modtager en ny ejendomsskattebillet for perioden.

For spørgsmål til beregningerne på ejendomsskattebilletten kan borgere skrive til opkraevning@favrskov.dk eller ringe på 89 64 10 10. Telefonen er åben mandag til onsdag kl. 9-15, torsdag kl. 9-17 og fredag kl. 9-12.

https://favrskov.dk/nyheder/nye-ejendomsskattebilletter-2021-23

Kilde: Favrskov Kommune