Der sættes fokus på fællesskaber

Profilbillede

Sindets dag som falder onsdag d. 13. oktober, sætter fokus på psykisk sårbarhed og mental sundhed. Det gør Favrskov Kommune med en inspirationsdag i Inside i Hammel.

Sindets Dag, som er en fælles dag i hele verden, hvor der sættes fokus på, hvordan mental sundhed spiller en afgørende rolle i en sundt liv. Året tema på Sindets Dag er den store betydning som fælleskaber har for alle menneskers mentale sundhed.

Sindets Dag er en oplagt mulighed for at blive klogere på vigtigheden af at opsøge og indgå i fællesskaber med andre mennesker. Det er med til at få et sundere sind og et bedre liv.

Der er et bredt program på dagen, hvor der er inviteret oplægsholdere, som vil fortælle hvad det betyder at være inde eller udenfor et fællesskab.

Dagen starter med et foredrag med tegneserieterneren Nikoline Werdelin under overskriften ”Jeg bor på en øde ø – ensom i et hav af fællesskaber”. Efterfølgende vil der via et musisk foredrag af Danni Elmo, der fortæller om et liv med ADHD. 

Alle er velkommen, og det er gratis at deltage i Sindets Dag, der afholdes i Kulturhuset Inside, Dalvej 1, 8450 Hammel. Ønsker man at afslutte dagen med en "Sindets Dag-menu" fra Café Inside, skal den forudbestilles senest 12. oktober på telefon 8964 1512.

Se hele programmet for Sindets Dag lige her.

Kilde: Redaktionen