Dommerdrama overskygger Hadsten SK's nederlag til VH Fodbold

Foto; Gert Jensen (Privat)
Profilbillede
dato

Dramatik og frustration prægede Hadsten SK's opgør mod VH Fodbold, hvor hele 12 gule kort og tre kontroversielle straffespark spillede en hovedrolle i kampens udfald.

Efter kampen den 28. september 2024 talte vi med Hadsten SK's assistenttræner Martin Knudsen for at få hans reaktion på opgøret mod VH Fodbold.

“Hokus pokus, dommeren i fokus. Jeg udtaler mig sjældent om dommerne og man skal selvfølgelig vare sin mund. Men det var tydeligt, at dagens dommer ville have opmærksomheden frem for en fodboldkamp mellem to lokalrivaler. At der falder 12 gule kort i en Serie 3-kamp er jo helt vanvittigt. Det var mod begge hold, og begge bænke stod jo gennem 90 minutter og var målløse over kampens forløb,” udtalte Knudsen med frustration, da han blev spurgt om sin umiddelbare reaktion på kampens hændelser.

Assistenttræneren erkendte, at nederlaget var fortjent, men lagde vægt på dommerens rolle i kampens resultat. “At vi taber i dag er fortjent, men at det sker på tre straffespark, hvor kun et af dem var klokkeklart, vidner om en kamp som blev fløjtet i stykker af manden med fløjten,” tilføjede Martin Knudsen.

Til trods for kampens præmisser fandt Knudsen dog plads til at anerkende nogle positive aspekter fra sit eget hold. “Der var ikke mange ting, som fungerede optimalt. Vi fik lukket ned for VHs angreb, men kunne ikke helt holde dem fra at kombinere sig igennem. Vi får også selv kombineret os frem til en enkelt oplagt målchance, men Polle header desværre forbi,” opsumerede han.

Ser man fremad, har Knudsen allerede en plan for forbedring til næste kamp. “Vi skal spille noget hurtigere og bringe mere energi ind på banen. Vi tager for mange forkerte beslutninger og lider pt af, at vi bare ikke har tur i den,” kommenterede han på de områder, holdet skal arbejde med.

Trods en svær kamp var der en spiller, som Martin Knudsen ønskede at fremhæve for sin præstation. “Muhammed Soyak skal fremhæves i dag. Han styrede i den grad kampens gang,” sluttede Knudsen.

Næste kamp for Hadsten SK er et opgør imod Harlev IK. Det udspiller sig i Hadsten Kunstgræs d. 5. oktober klokken 14:00.

Kampens resultat: 3-0 til VH Fodbold
Række: Herrer Serie 3 - Efterår 2024, Pulje 36

Kilde: Martin Knudsen