Dramatisk sejr til Hadsten SK der sikrede tre point i overtiden mod Fårvang

Foto: Gert Jensen, HSK.
Profilbillede
dato

Fredag aften bød NMT-BYENS Arena Hadsten på en intens og spændende fodboldkamp, hvor Hadsten SK sikrede sig en dramatisk 3-2-sejr over Fårvang IF. Sejren blev cementeret dybt inde i overtiden, da Mikkel Kjær dukkede op med sin afgørende scoring.

Assistenttræner Martin Knudsen var både lettet og tilfreds efter kampen:

“Vi fik de 3 point vi ville have - så nu skal vi videre. Det blev en kamp, som blev svær fordi vi blev lullet i søvn oven på en tidlig føring og en hurtig udbygning i 2. halvleg. Herfra overlader vi alt initiativ til Fårvang, som var hårdt kæmpende. Det gav selvfølgelig plads i den anden ende, men vi brænder en hel del chancer.”

Kampen startede godt for Hadsten SK, der hurtigt kom foran takket være mål af Alexander Præst og Noah Royal. Præst scorede første mål på en veludført dødbold fra en indøvet detalje, mens Royal, der kom fra U19-holdet, imponerede med en flot indsats og et mål.

“Vores dødbolde og arbejdet med disse gav endelig pote. Vores første mål kommer direkte på frispark fra en indøvet detalje. Så gav det hårde arbejde også pote,” fremhævede Martin Knudsen.

Knudsen roste også målmanden Mads DP, som fik et flot comeback:

“En tilbage vendt Mads DP i målet, fik et fint comeback, mens Noah Royal fra U19-holdet også krydrede en flot indsats med et mål.”

Med denne hjemmesejr kan Hadsten SK nu se frem til næste runde, hvor de møder Langaa IK på Langå Stadion søndag den 26. maj klokken 13:00.

Kampens resultat: 3-2 til Hadsten SK
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 36

Mål
5'1-0Alexander Præst
48'2-0Noah Royal
63'2-1.
87'2-2.
92'3-2Mikkel Kjær
Kilde: Assistenttræner Martin Knudsen, Hadsten SK - HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 36