Hadsten Fodbold - U-16 jyske mestre i Liga 4

Profilbillede
dato

Søndag eftermiddag sluttede HSK sæsonen med at U16 vandt og blev jyske mester i Liga 4. Der skal lyde et stort tillykke herfra.

Begivenheden fandt sted på Hinnerup Station, hvor drengene vandt 3-1 over et ubesejret hold fra VSK, der aldrig rigtig kunne komme ind i kampen, der fra start blev styret af drengene fra HSK.

Det gode vejr og fine fremmøde af tilskuere, var med til gøre det til en forskel for spillerene, der levede en god og stærk holdindsats, der ikke gav modstanderne mange chancer.

Målene blev leveret først af Robert Støvring som lavede et flot hovedstød i første halvleg.

I anden halvleg gentog Robert succesen og driblede HSK til 2-0 i sand Laudrup stil. 5 min før tid scorede Haidar et godt langskud efter at have rundet to modstandere og stillingen var nu 3-0.

VKS reducerede til 3-1 i overtid, men det kunne ikke mindske drengene og tilskuernes glæde over en flot kamp.

Hadsten Fodbold holder nu en velfortjent sommerferie, efter en travl sæson, der har budt på flere store begivenheder og mesterskaber, herunder et jubilæum og HSK cup, hvor hele 320 hold deltog. En fordobling fra sidste år HSK cup.

Kilde: Redaktionen