Hadsten-herrerne blev overmatchet på dagen: “Vi tabte til et bedre hold i dag”

Profilbillede
dato

Tst Fodbold tog sejren hjemmebane mod Hadsten SK med en score på 2-0. Kampen blev spillet på Tilst Idrætsanlæg, og det var hjemmeholdet, der dominerede kampen.

I det 49. minut scorede Lasse Møller det første mål for tst Fodbold, hvilket gav dem en tidlig føring. Holdet fortsatte med at presse og skabe chancer, og i det 86. minut blev føringen udbygget, da Thomas Askøe scorede det andet mål.

Efter kampen udtalte assistenttræner for Hadsten SK, Martin Knudsen, at de tabte til et bedre hold denne gang, men at man selvfølgelig stadig er skuffet:

“Vi tabte til et bedre hold i dag! Mere er der næsten ikke at sige om dette. Selvfølgelig lidt skuffet og irriteret over at det hårde arbejde ikke bar frugt. Men det hele er langt fra afgjort og oprykning og playoff er bestemt stadig indenfor rækkevidde. Så vi må op på hesten igen og tilbage på sporet mod VSK.”

“Aftenens kamp blev en meget taktisk affære, hvor vi manglede den nødvendige skarphed i begge felter. Vi fik vore chancer men fik dem ikke prikket ind i dag.”

Knudsen fremhævede også en af holdets spillere, Polle fra midterforsvaret, der stod stærkt trods de to mål imod dem. Han roste også holdets defensive præstation og deres evne til at lukke ned for modstanderens midtbane i lange perioder af kampen.

Dog mente Knudsen, at holdet manglede skarphed i begge felter, og at deres andre formationer skulle finpudses til træning. Dette ville sikre, at holdet var bedre rustet til den næste kamp.

Næste kamp for Hadsten SK er lørdag 14. oktober, hvor de skal møde VSK Aarhus (1) på NMT-BYENS Arena Hadsten. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 2-0 til tst Fodbold
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Assistenttræner Martin Knudsen, Hadsten SK - Herrer Serie 3