Hadsten SK bliver i Serie 3 efter afklapsning i playoff-kampen

Profilbillede
dato

Hasle Boldklub tog en overbevisende sejr på 5-1 over Hadsten SK i lørdagens fodboldkamp ved Ellehøjskolen, og dermed er Hadstens sæson slut.

Hasle startede kampen stærkt og scorede det første mål i det 14. minut. De fortsatte deres dominans og øgede føringen til 2-0 i det 41. minut. I anden halvleg fortsatte Hasle B med at presse og scorede yderligere tre mål i det 62., 66. og 86. minut. Udeholdet formåede at score et trøstemål i det 63. minut takket være Hellum.

Efter kampen udtalte assistenttræner for Hadsten SK, Martin Knudsen, at han havde blandede følelser omkring resultatet. Han mente, at Hasle var et bedre hold end dem, men at de også havde bidraget til deres egen nedtur med personlige fejl og misforståelser.

Han bemærkede dog, at Hasle B havde en højere kvalitet og erfaring end til Serie 2.

"Alle deres mål kommer efter personlige fejl eller misforståelser. De har ikke et mål, hvor de gennem - eller overspiller os. Når det så er sagt, var det tydeligt at det er et hold, som klart har kvalitet og erfaring af højere rang end Serie 2. De kunne alle de små tricks, til at få alle fordelene i alle spillets facetter på deres side."

Knudsen roste også U19-drengene for deres lærerige oplevelser sammen med seniorholdet i de sidste få kampe.

Knudsen var tilfreds med holdets offensive spil og deres evne til at skabe chancer, men var skuffet over manglen på mål.

Han mente, at holdet skulle arbejde på deres kynisme i begge felter inden næste kamp. Han afsluttede med at sige, at de nu skulle nyde en lille ferie, inden de begyndte forberedelserne til næste sæson.

Kampens resultat: 5-1 til Hasle B (2)
Række: PLAYOFFKAMPE SERIE 2 - SERIE 3

Kilde: Assistenttræner Martin Knudsen, Hadsten SK - PLAYOFFKAMPE SERIE 2 - SERIE 3