Hadsten SK leverer mirakuløst comeback i vanvittigt opgør mod Aarhus Fremad

Profilbillede
dato

Hadsten SK og Aarhus Fremad spillede søndag en spændende fodboldkamp, der endte uafgjort med resultatet 3-3.

Udeholdet, Aarhus Fremad, kom godt fra start og fik scoret det første mål i det 13. minut. Målscoreren var Markus Nielsen. Hjemmeholdet, Hadsten SK, lod sig dog ikke slå ud og fik udlignet til 1-1 i det 25. minut. Magnus Rasmussen stod for scoringen.

I anden halvleg fortsatte Aarhus Fremad med at presse og fik scoret to mål inden for kort tid. Markus Nielsen var igen på pletten og scorede både i det 55. og 64. minut, hvilket bragte udeholdet foran med 3-1.

Hadsten SK gav dog ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen. I det 70. minut fik de reduceret til 3-2, da Christian Hellum scorede. Kampen blev yderst spændende, og i det 93. minut lykkedes det Hadsten SK at udligne til 3-3. Målscoreren var Andreas Veje.

Kampen blev spillet på NMT-BYENS Arena Hadsten, og der var flere kontroversielle situationer i kampen.

“Det var en hæsblæsende kamp i dag og der blev uddelt fire straffespark og fire gule kort," fortæller assistenttræner for Hadsten SK, Martin Knudsen,

Knudsen fremhæver især de to centerbacks, Mikkel Poulsen og Andreas Veje, samt William Berg, der spillede en stærk kamp:

“De bærende kræfter i dag var de to centerbacks (Polle og Veje) som tidligere nævnt men også William Berg."

Knudsen var tilfreds med holdets vilje til at blive ved og komme tilbage i kampen, og han mente, at de to centerbacks var afgørende for holdets point.

Han påpegede dog også, at der var områder, der skal forbedres inden næste kamp: “Vi kommer til at arbejde med vores åbne spil ude på banen. Pasningerne skal være skarpere til næste kamp.”

Alt i alt var det en hæsblæsende kamp med mange mål og spænding til det sidste. Begge hold viste god fight og formåede at komme tilbage efter at have været bagud.Hadsten SK-spilleren, Hadsten SK-spilleren,

Næste kamp for Hadsten SK er lørdag 16. september, hvor de skal møde Hasle B (1) på NMT-BYENS Arena Hadsten. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 3-3 til Aarhus Fremad
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Flemming Nielsen, Hadsten SK - Herrer Serie 3