Hadsten SK måtte nøjes med uafgjort til trods for drømmemål

Profilbillede
dato

Hadsten SK og Langaa IK spillede en spændende fodboldkamp, der dog endte uafgjort 2-2.

Udeholdet, Langaa IK, kom først på tavlen i det 17. minut, da Christian Roost Jensen scorede og bragte sit hold foran med 1-0. Hjemmeholdet, Hadsten SK, formåede dog at udligne i det 34. minut, da Daniel Bojesen scorede et flot langskudsmål. Kun et minut senere tog Hadsten SK føringen, da Nicklas Nygaard Hansen scorede på et sikkert sparket straffe.

Anden halvleg blev en rodet affære, hvor begge hold manglede kynisme i begge felter. Begge hold brændte store chancer, men det var Langaa IK, der formåede at udligne midt i anden halvleg. Anders Kongensgaard Nielsen scorede målet, der sikrede udeholdet det afgørende point.

Assistenttræner for Hadsten SK, Martin Knudsen, var frustreret over kampens forløb og mente, at holdet ikke var vågne fra start. Han mente dog, at holdet vågnede op efter Daniel Bojesens flotte udlignende mål og Nicklas Nygaard Hansens straffesparksmål.

Knudsen påpegede også, at holdet manglede energi i første halvleg, hvilket blev diskuteret i pausen.

Knudsen fremhævede også to spillere, der gjorde en god indsats. Han roste tilbagevendte anfører Nicklas, der trods tre ugers fravær og manglende træning, formåede at levere samme løbepensum som sædvanligt. Han nævnte også målmand Lasse Nymand, der tog det, han skulle.

Selvom kampen ikke var perfekt, mente Knudsen, at der var positive ting at tage med. Han påpegede, at holdet stadig var ubesejret trods 11 afbud og havde profilen som et tophold.

Han var også tilfreds med, at holdet havde en bedre indbyrdes statistik mod de to hold lige under dem.

Næste kamp for Hadsten SK er torsdag 5. oktober, hvor de skal møde Tst Fodbold på Tilst Idrætsanlæg (tst). Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 2-2 til Langaa IK
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Assistenttræner Martin Knudsen, Hadsten SK - Herrer Serie 3