Hadsten SK slider sig til sejr og øjner muligheden for oprykning: "Forløsende!"

Profilbillede
dato

I tirsdagens fodboldkamp mellem Hammel GF og Hadsten SK endte det med en sejr til udeholdet på 2-1. Kampen blev spillet på Hammel Stadion, og det var et spændende opgør, hvor begge hold kæmpede hårdt for sejren.

Det var udeholdet, Hadsten SK, der kom bedst fra start, og i det 22. minut lykkedes det dem at score det første mål. Målscoreren var Malthe Lyager, der viste stor skarphed foran målet.

Hammel GF lod sig dog ikke slå ud af det tidlige mål imod, og blot seks minutter senere fik de udlignet - et vigtigt mål for hjemmeholdet, der ville bevise deres værd.

Kampen var tæt og intens, og begge hold kæmpede hårdt for at få det afgørende mål. Det var dog udeholdet, Hadsten SK, der trak det længste strå. I det 80. minut scorede Andreas Stenholt det afgørende mål, der sikrede dem sejren.

Efter kampen udtalte assistenttræner for Hadsten SK, Martin Knudsen, sin glæde over sejren. Han beskrev den som "forløsende" og fremhævede holdets hårde arbejde.

Endelig bærer hårdt arbejde frugt. Skarphed i begge felter gør, at vi i dag hiver en stærk sejr hjem mod Hammel.”

Han roste også flere af spillerne, heriblandt Christian Støvring, der spillede en fantastisk kamp på midtbanen, og anfører Nicklas Nygaard, der aldrig løber tør for energi. Han fremhævede også Andreas Stenholt, der scorede det afgørende mål og holdt sig på banen i hele kampen.

Martin Knudsen var også tilfreds med holdets taktik og opstilling, som han mente fungerede godt mod Hammel GF.

“Vores 4-5-1 opstilling har ikke fungeret så godt før, som den gjorde i dag. Vi har haft scoutet Hammel de seneste kampe og det, hvor vi kunne gøre ondt på dem, samt hvordan vi lukkede helt ned. I store dele af specielt 2 halvleg, har Hammel svært ved at komme ud af eget felt og få spillet op på den sidste tredjedel.”

Martin Knudsen nævnte også, at de har en vigtig finale mod TST, hvor de skal vinde for at vinde puljen. Han håber på hjælp fra Hasle, der skal spille mod Hammel, og lover at give dem en kasse øl eller to til deres afslutningsfest, hvis de kan slå Hammel.

Næste kamp for Hadsten SK er lørdag 28. oktober, hvor de skal møde Tst Fodbold på NMT-BYENS Arena Hadsten. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 1-2 til Hadsten SK
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Assistenttræner Martin Knudsen, Hadsten SK - Herrer Serie 3