Hadsten SK triumferer over Resenbro UIF i hedebølge med Lyager-hattrick og Bundgaard-redninger

Foto: Gert Jensen, HSK.
Profilbillede
dato

Hadsten SK viste deres styrke, da de tog imod Resenbro UIF i en varm og fugtig kamp den 1. juni 2024. Med en stærk defensiv og effektivt angrebsspil sikrede Hadsten SK sig en velfortjent sejr.

Hadsten SK’s assistenttræner, Martin Knudsen, var meget tilfreds med holdets præstation i den varme og fugtige kamp mod Resenbro UIF. Han anerkendte spillerne for deres disciplin og fokus gennem hele kampen.

“Ganske godt tilfreds med en disciplineret indsats over hele linjen. Vi spillede en god kamp i en ukristelig varme og høj luftfugtighed,” udtalte Martin Knudsen efter kampen.

“Vi havde godt styr på kampen hele vejen igennem på trods af, at Resenbro blev farlige i nogle situationer. Men her stod Bundgaard med højt niveau i målet og afværgede.”

Knudsen var særligt imponeret over holdets evne til at holde strukturen og få modstanderne til at arbejde hårdt.

“Vores spil rundt på banen. Løbene sad stort set hvor de skulle, og vi fik Resenbro til at arbejde en del. Herfra handlede det om tålmodighed, for vi vidste, de ville gå døde på et tidspunkt,” sagde Knudsen. Han fremhævede også de velgennemførte skabelonøvelser, som resulterede i flere mål.

Selvom resultatet var positivt for Hadsten SK, mente Knudsen, at holdet stadig har nogle områder, de kan forbedre.

“Det er som i alle de andre kampe, at vi brænder for mange store chancer. Resultatet i dag kunne sagtens have været noget større til vores fordel,” bemærkede han.

En af de store profiler i kampen var Lyager, som trods en mindre selvtillidskrise efter første halvleg, viste sig fremragende i anden halvleg.

“Lyager, som føler efter 1. halvleg, at han ikke spiller godt, ender med at lave hattrick. Han var ustyrlig, og Resenbro kunne ikke tæmme ham,” kommenterede Knudsen stolt.

Kampens resultat: 3-0 til Hadsten SK
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 36

Mål
16'
Lyager
54'
Lyager
94'
Lyager
Kilde: Martin Knudsen