Hadsten SK viste dominans og hentede en sikker sejr

Foto: Hadsten SK.
Profilbillede
dato

I søndagens fodboldkamp mellem Resenbro UIF og Hadsten SK endte det med en sejr til HSK med 1-4. Det var en kamp, hvor udeholdet dominerede fra start til slut.

Det første mål faldt i minut 44, hvor Manuba scorede for udeholdet og bragte dem foran med 0-1. I minut 55 øgede Kjær føringen til 0-2, og efter 61 minutter scorede Lyager til 0-3. Resenbro UIF formåede at reducere til 1-3 i minut 69, men udeholdet svarede igen med endnu et mål i minut 95, hvor Sahel satte punktum for kampen med en sejr på 1-4.

Assistenttræner for udeholdet, Martin Knudsen, var tilfreds med holdets præstation og udtalte:

"Vi fik udbytte af besværet. Vi spiller en god kamp på en meget svær bane, men formår alligevel at slå et hårdt kæmpende Resenbro hold. Så træner teamet er ganske godt tilfreds."

Han fremhævede også spilleren William Berg som kampens spiller, der tog styringen på midtbanen og kontrollerede tropperne derfra. Knudsen mente, at holdet lykkedes med deres arbejdsindsats på en svær græsbane og at de skulle arbejde på at være skarpere i fronten til næste kamp.

“Kampens spiller William Berg. Tog styringen på midtbanen og kontrollerede tropperne derfra. Da vi får et gult kort, træder han skridtet ned i bagkæden, som han også har prøvet før og styrede holdet gennem det værste pres fra Resenbro. En dygtig spiller som vokser fra kamp til kamp.”

“Vores arbejdsindsats kan vi bestemt ikke sætte en finger på. Første kamp på græs, hvor man måske kunne have haft svært ved at sætte mange positive ord på banen. Tung, hullet, store pletter med manglende græs og dobbelt opkridtet bane. Så vi vidste det flydende spil, ville blive svært og vi lige skulle vænne os til græsset. Det tog ca. 44 min at vænne sig til.”

Hadsten SK-anfører, Nicklas Lykke Nygaard Hansen, giver også sin reaktion på kampen:

"God disciplin på en svær bane gav os de 3 point. Vi troede på det hele kampen igennem, og da det skulle afgøres i 2. halvleg havde vi formen og niveauet."

Næste kamp for Hadsten SK er lørdag 27. april, hvor de skal møde VH Fodbold på NMT-BYENS Arena Hadsten. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 1-4 til Hadsten SK
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 36

Kilde: Assistenttræner Martin Knudsen, Hadsten SK - HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 36