Hadsten skuffede og tabte klart: "Vi har tre finaler foran os"

Profilbillede
dato

I lørdagens fodboldkamp mellem Hadsten SK og VSK Aarhus (1) endte det med en klar sejr til VSK med resultatet 1-4.

VSK kom hurtigt på tavlen i det 12. minut, og fortsatte med at score yderligere tre mål i kampens forløb. Hjemmeholdet formåede kun at score et enkelt mål i det 82. minut, da "Hellum" fik bolden i nettet.

Kampen blev spillet på NMT-BYENS Arena Hadsten, og assistenttræner for hjemmeholdet, Martin Knudsen, var skuffet og slukøret over holdets præstation.

Vi spiller en kamp, hvor vi reagerer frem for at agere. Vi er hele tiden bagefter og kommer til at bruge for mange kræfter og spille på VSKs præmisser. Det er skuffende og frustrerende. Men vi må lære af vore egne fejl og se fremad, for vi har 3 finaler foran os.”

Martin Knudsen fremhævede dog også to spillere, Thomas Wullf og Christian Hellum, som spillere man altid kan regne med, uanset om det går godt eller skidt. Han roste deres arbejdsindsats og dedikation.

Assistenttræneren mente ikke, at der var mange ting, der lykkedes for holdet i kampen udover at komme frem til chancer. Desværre formåede de ikke at udnytte dem. Han påpegede, at holdet skal være skarpere i begge felter og på de nye systemer, samt lære at være klar fra første fløjt inden næste kamp.

Næste kamp for Hadsten SK er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde Aarhus Fremad på Riisvangen Stadion. Der er kampstart kl. 16:00.

Kampens resultat: 1-4 til VSK Aarhus (1)
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Assistenttræner Martin Knudsen, Hadsten SK - Herrer Serie 3