Jobcenter Favrskov tjekker igen borgernes tilfredshed

Profilbillede

Jobcenter Favrskov sender igen et anonymt spørgeskema til brugerne af jobcenteret.
De vil blive spurgt hvordan de oplever servicen og hvordan man kan styrke kontakten og samarbejdet imellem jobcenteret og borgerne.

Det er muligt at komme med både ris og ros i spørgeskemaundersøgelsen som er anonym.

Det er ikke første gang at Favrskov Kommune sender et spørgeskema rundt og hører om borgerne er tilfredse med jobcenterets service.
Der blev også sendt en undersøgelse rundt i 2017 og i 2019.
De to undersøgelser har blandt andet først til øget fokus på at skrive bedre, og mere forståelige breve til borgerne, samt at borgerne nemmere har kunne få fat i jobcenteret telefonisk.

Jobcenteret håber, at spørgeskemaet kan komme afføde idéer til, hvordan de kan blive endnu bedre til at hjælpe borgere videre i job eller uddannelse.

Brev i e-Boks
De borgere der er tilknyttet Jobcenteret vil modtage en invitation i deres e-boks om at deltage i spørgeskemaundersøgelsen. De kan udfylde et spørgeskema anonymt på en af jobcenterets afdelinger mellem d. 6. september og d. 8. oktober. 2021.

Jobcenteret håber, at borgerne vil besvare spørgeundersøgelsen og dermed være med til at hjælpe jobcenteret til at yde en bedre service til borgerne, der er tilknyttet jobcenteret.

Kilde: Redaktionen