Kommende arrangementer på Hadstens bibliotek

Profilbillede

I denne og næste måned er der en del sommerferiearrangementer for børn på Hadstens bibliotek. Nogle er udendørs og andre afholdes indenfor.

Torsdag 1. juli mellem 10-13 afholdes der bueskydning, hvor alle kan få lov til at afprøve sin indre Robin Hood eller hyle som en indianer imens de afprøver om det nu er så nemt som det ser ud til. Der er buer til alle og tilmelding er ikke nødvendigt. Arrangementet foregår udenfor.

Lørdag den 3. august mellem 10-14 er der sommerskole hvor der læres Paste-up - Street Art og skaterramperne ved Sløjfen udsmykkes. Det er kunstneren Phuc Van Dang der underviser. Hvis du ikke ved hvad Paste-up – Street Art er så er det stykker af papir, der viser et design eller en tegning, som er limet eller klisteret på mure og andre overflader.

Det anbefales at du har madpakke med og det koster 75 kr. at deltale. Arrangementet er for de 10-15-årige. Der skal bestilles billet, hvilke gøres på bibliotekets hjemmeside.

Mandag den 5. August er der igen sommerskole hvor du lærer at lyse mysterier og gåder som en ægte detektiv.

Det foregår i et Escape room og har en times varighed. Arrangementet er for de 11-15-årige.

Du skal vælge et startstidspunkt ved bestilling som foregår via bibliotekets hjemmeside, kl. 10.00, 12.00 eller 14.00 og arrangementet koster 35 kr.

Kilde: Redaktionen