Nygaard sparkede det ene point i hus for Hadsten: “Vi kunne sagtens have taget de tre point i dag“

Foto: DBU.
Profilbillede
dato

Der var spænding i luften, da Hadsten SK lørdag bragede sammen med Hammel GF hjemme på NMT-BYENS Arena Hadsten. Opgøret fandt dog aldrig en vinder, da kampen endte 1-1.

Assistenttræner for Hadsten, Martin Knudsen, havde følgende reaktion på det uafgjorte resultat.

“Havde gerne solgt kampen for et X inden kampstart, og specielt efter Hammels start på kampen, så burde jeg stå med en tilfreds følelse efter de første 30 minutter af kampen var gået. Men vi fik os arbejdet ind i kampen igen og havde efter udligningen og mod slutningen af kampen klart de største chancer. Så følelsen vi står med er at vi sagtens kunne have taget de tre point i dag.”

Det var ikke den skønneste indsats, og her bed assistenttræner Knudsen især mærke i et par ting under kampen.

“Klart det at være klar fra start. Hammel kom med 120 i timen, og vi var ikke mentalt forberedte på det pres, vi blev lagt under. Derfor kom de også fortjent foran 1-0 efter et kvarter. Da vi kom tilbage med fokus på eget spil, begyndte tingene at flyde mere for os.”

Martin Knudsen fremhæver dog også positive takter fra sine spillere, hvor særligt holdets målscorer gjorde sig bemærket.

“Anføreren, fødselaren og målscoreren Nicklas Nygaard skal roses. Han var bindeleddet på midtbanen, hvor der virkelig blev arbejdet i maskinrummet.”

Hadsten SK spiller igen søndag den 3. september, hvor de møder VSK Aarhus (1) på VSK Aarhus med kickoff klokken 11:00.

Kampens resultat: 1-1
Række: Herrer Serie 3

Mål
14'0-1
47'1-1Nicklas Nygaard

Kilde: Assistenttræner Martin Knudsen, Hadsten SK - Herrer Serie 3