Nyt fra Hadsten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hadsten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 10.00 i Retten i Aarhus en 37-årig kvinde fra Nigeria, der sigtes for ulovligt ophold og ulovligt arbejde i landet. Kvinden blev anholdt tirsdag formiddag i forbindelse med en kontrol på et bordel i det centrale Aarhus – se nedenstående fra onsdagens døgnrapport.

Sagen har nu været forelagt Udlændingestyrelsen, der har besluttet at kvinden skal udvises af landet med et indrejseforbud på to år. Hun fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, indtil udvisningen kan effektueres.

 

Fra onsdagens døgnrapport

Tirsdag formiddag var Østjyllands Politis Udlændingeenhed på kontrol på et bordel i Aarhus C for at tjekke, om de, der arbejdede på stedet, havde papirerne i orden. På adressen traf betjentene to nigerianske kvinder på 31 og 37 år.

Ingen af kvinderne havde gyldig arbejds- eller opholdstilladelse, og de blev derfor begge anholdt og sigtet for ulovligt ophold og ulovligt arbejde. Herefter blev Center Mod Menneskehandel kontaktet med henblik på at vurdere, om kvinderne kan have været udsat for menneskehandel.

Center Mod Menneskehandel vurderede, at den ene af kvinderne er blevet handlet, og hun blev derfor overdraget til centeret. Den anden kvinde sidder fortsat fængslet i op til 3x24 timer, mens sagen bliver forelagt Udlændingestyrelsen.

--

 

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 11.30

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 11.30 i Retten i Randers en 39-årig mand, der sigtes for salg af narkotika ved på sin bopæl i Randers NV at være blevet fundet i besiddelse af over 10 kg hash, over et kilo skunk samt noget kokain med henblik på videresalg samt for, på et tidspunkt forud for anholdelsen, at have videreoverdraget mindst 16 kg hash og godt 270 gram kokain.

Anklagemyndigheden anmoder om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

**

 

Påvirket motorcyklist endte med syv sigtelser

Torsdag kl. 21.38 blev en patrulje opmærksom på en uindregistreret motorcykel, der kørte på Nordjyske Motorvej ved Randers SV. Betjentene ville standse motorcyklisten, men da de tændte patruljebilens horn og lygte satte motorcyklisten blot farten op, så han på et tidspunkt kørte over 200 km/t.

Det lykkedes dog ikke for manden at stikke af fra politiet, men da betjentene fik fat i ham, fandt de ud af, at han havde haft flere gode grunde til ikke at ville standse. Det viste sig nemlig, at den 35-årige mand var påvirket af både spiritus og narkotika. Motorcyklen havde han stjålet, og han havde heller ikke noget kørekort.

Den 35-årige mand blev derfor både sigtet for spiritus- og narkokørsel, for brugstyveri af motorcykel, for at køre på en uindregistreret motorcykel, for at have kørt alt for stærkt, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for kørsel uden førerret. Han blev anholdt og kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve.

**

 

Fandt hash klar til salg i lejlighed

Torsdag kl. 20.36 var Østjyllands Politis specialpatrulje forbi en adresse i Aarhus N, hvor de havde mistanke om, at der blev opbevaret og solgt narkotika. Da der ikke var nogen personer i lejligheden, blev den 23-årige kvindelige beboer kontaktet telefonisk og gjort opmærksom på, at politiet ville ransage stedet.

Under ransagningen fandt betjentene en større mængde hash, hvoraf en del var fordelt i flere salgsposer. Der blev desuden fundet en digitalvægt og flere tomme salgsposer, der også indikerede, at der blev solgt hash fra lejligheden.

Den 23-årige kvindelige beboer blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

**

 

To sigtet for at forstyrre den offentlige orden

Torsdag ved 20-tiden var betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje i området omkring Fakta på Kappelvænget i Aarhus V, da de blev opmærksomme på en mand på el-løbehjul, som de gerne ville tale med. Manden blev råbt an, men reagerede ved at stikke af fra betjentene.

En 26-årig mand på et andet el-løbehjul råbte efter manden, at han skulle skynde sig at køre væk, så han ikke blev stoppet af politiet. Den 26-årige blev ved med at råbe op, og han endte derfor med at blive sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

I mellemtiden havde flere personer forsamlet sig foran Fakta, og da betjentene tog kontakt til en af dem, en 31-årig mand, blev han opfarende og aggressiv. Han blev gentagne gange bedt om at dæmpe sig, men da han nægtede at efterkomme dette blev han også sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

**

 

Fandt narko i lejlighed

Torsdag kl. 17.09 var Østjyllands Politis specialpatrulje forbi en adresse i Risskov, hvor de havde mistanke om, at der blev opbevaret narkotika. Da betjentene ankom til stedet, kunne de gennem brevsprækken lugte hash. Da der ikke var nogen personer i lejligheden blev beboeren kontaktet telefonisk og gjort opmærksom på, at politiet ville ransage stedet.

Under ransagningen fandt betjentene noget hash, nogle THC-bolsjer samt indikationer på, at der også havde været kokain på stedet. En 24-årig mand, der var bekendt til ham, der stod som lejer af lejligheden, erkendte at stofferne tilhørte ham, og han blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

**

 

Smed hash ud af vinduet

Torsdag kl. 17.18 bemærkede en patrulje en bil på Trille Lucassens Gade i Brabrand, som de gerne ville undersøge nærmere. Da patruljen tændte for udrykningsblinket, kunne betjentene se, at der blev kastet en salgspose med narko ud af vinduet.

Betjentene fik standset bilen, hvori der sad tre unge mænd. Den ene af dem, en 25-årig mand, erkendte at det var ham, der havde kastet posen med hash ud af vinduet. Han blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 07.18 skete der et færdselsuheld i rundkørslen ved Hobrovej/Parkboulevarden i Randers NV, da en 48-årig mandlig bilist kørte frem for ubetinget vigepligt og påkørte en anden bil, der blev ført af en 26-årig mand. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade ved uheldet.

Torsdag kl. 07.30 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Søndre Ringgade i Aarhus C, hvor en 47-årig mandlig bilist blev påkørt af en varebil, der efterfølgende kørte fra stedet. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

Torsdag kl. 10.05 blev en 30-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for besiddelse af narko med henblik på videresalg, da han blev standset af en patrulje på Vesteralle i Langå.

Torsdag kl. 11.40 skete der et færdselsuheld på Mellemstrupvej i Grenå, da en 18-årig mandlig bilist med lav hastighed kørte op på en skrænt. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

Torsdag kl. 19.38 blev en 16-årig mandlig knallertfører sigtet for kørsel på ulovlig knallert, manglende nummerplade og for ikke at efterkomme politiets anvisninger, da han forsøgte at stikke af, da politiet ville standse ham i Auning.

Torsdag kl. 21.08 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Karen Blixens Boulevard i Brabrand.

Natten til fredag kl. 01.01 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, narkobesiddelse og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Jelshøjvej i Højbjerg.

Natten til fredag kl. 03.12 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers SØ.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Gl. Frijsenborgvej i Hammel begået mellem onsdag den 15/6 kl. 16.00 og torsdag den 16/6 kl. 04.00
  • På Oluf Rings Vej i Hadsten begået mellem søndag den 12/6 og tirsdag den 14/6 kl. 15.34
  • På Langelinie i Borum ved Sabro anmeldt fredag den 17/6 kl. 05.55
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi