Nyt fra Hadsten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hadsten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 9.30

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 9.30 en 23-årig mand og en 28-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. De sigtes for besiddelse af flere kilo hash med henblik på videresalg. Kvinden og manden blev anholdt torsdag formiddag i en lejlighed i Aarhus, hvor Østjyllands Politis specialpatrulje beslaglagde en del kilo hash og et større kontantbeløb.  

Anklagemyndigheden anmoder af hensyn til den videre efterforskning om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen. 

**

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 13.00 en 33-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for vidnetrusler begået i Åbyhøj torsdag aften mod en 47-årig mand. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderlige om sagen. 

**

 

60-årig mand dræbt i færdselsulykke

En 60-årig mand blev torsdag eftermiddag dræbt i en færdselsulykke på motortrafikvejen Ringvej Syd ved afkørslen til Clausholmvej lidt syd for Randers. 

Den 60-årige mand var på arbejde for et firma, der havde til opgave at slå et græsareal ved vejen, og han var derfor kørende på en lille traktor, der bruges til græsslåningen. 

På Ringvej Syd ramte en bil ført af en 31-årig mand ind i traktoren, der befandt sig på vejbanen.  

Der var hurtigt en ambulance på stedet, og der blev udført livreddende førstehjælp på den 60-årige, som blev kørt på hospitalet. Hans skader var dog så alvorlige, at den 60-årige afgik ved døden kort efter. 

En bilinspektør og Arbejdstilsynet foretog undersøgelser på stedet og skal forsøge at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken. Der er foreløbigt ikke sket sigtelse i sagen. 

De pårørende til den 60-årige er underrettet. 

**

 

38-årig mand overfaldet i Brabrand

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 17.48 en anmeldelse om, at en 38-årig mand var blevet overfaldet på Karen Blixens Boulevard i Brabrand. 

Den 38-årige holdt i sin bil tæt på biblioteket, da to maskerede mænd ifølge anmeldelsen kom løbende op til bilen og smadrede frontruden med en ratlås, kastede en sten gennem sideruden og forsøgte at stikke den 38-årige med en kniv gennem sideruden. 

Ifølge den 38-årige lykkedes det ham at undvige knivstikkene, så han ikke blev ramt, og de to mænd stak efterfølgende af fra stedet til fods. 

En patrulje sikrede spor på stedet og foretog afhøringer, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

**

 

Sigtet for at ville sælge hash 

Et tip førte torsdag kl. 19.13 en patrulje fra Østjyllands Politi til en lejlighed i Randers SØ, hvor der var mistanke om, at der foregik handel med stoffer. 

Da betjentene stod foran døren, kunne de tydeligt lugte hash, og da den 25-årige mand, der bor på stedet, åbnede for patruljen, fik han at vide, at politiet ville ransage hans hjem og visitere ham. 

Under ransagningen fandt betjentene flere salgsposer med hash og marihuana og en digitalvægt, og den 25-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

Tre anmeldelser om tyveri af diesel

Østjyllands Politi fik torsdag tre anmeldelser om tyveri af diesel forskellige steder i politikredsen. 

På Hovedgaden i Allingåbro havde ukendte gerningsmænd i løbet af natten til torsdag stjålet dieselolie fra tre lastbiler, der stod hos et transportfirma. 

På Thomas Windings Gade i Lisbjerg var der fra en containertank hos et entreprenørfirma stjålet over 1000 liter dieselolie, ligesom der også var stjålet diesel fra fire maskiner, der stod på adressen. Tyveriet er sket i et tidsrum mellem onsdag kl. 16.00 og torsdag kl. 11.15.

På Kirkegade i Auning var der i et tidsrum mellem onsdag kl. 21.00 og torsdag kl. 6.00 stjålet omkring 500 liter diesel fra fire maskiner, der stod på en byggeplads. 

Det er endnu uvist, hvordan tyverierne er sket, og om der er en sammenhæng mellem de tre sager. 

**

 

Brand i garage i Hornslet

Politi og brandvæsen rykkede torsdag kl. 20.45 ud til en brand i en garage på Tjørnevej i Hornslet. 
Da patruljen kom frem, var brandvæsnet allerede i fuld gang med slukningen, og de fik forhindret branden i at sprede sig. 

Der nåede dog at ske større skader på garagen. Ingen personer kom noget til. 

Det er uvist, hvad der forårsagede branden. 

**

 

Sigtet for hærværk på letbanestation

En patrulje kørte natten til fredag kl. 2.08 til en letbanestation på Skejbybakkevej i Aarhus N efter en anmeldelse om, at en person gik rundt og smadrede ruder på stedet. 

Da betjentene kom frem, traf de en 29-årig kvinde, som stod ved to knuste ruder ved letbanestoppet. Hun erkendte med det samme, at det var hende, der havde ødelagt dem, og hun blev derfor anholdt og sigtet for hærværk. 

**

 

67-årig sigtet for at dyrke hampeplanter

En patrulje kørte torsdag kl. 15.30 til en adresse i Åbyhøj efter et tip om, at der skulle være stoffer på stedet. Den 67-årige mand, der bor i lejligheden, lukkede betjentene ind, og de fik hurtigt øje på en række hampeplanter, der stod i stuen og ude på altanen. 

Der var i alt omkring 1,3 kilo planter, som blev klippet ned og beslaglagt. Den 67-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 10.14 skete der et færdselsuheld på Trige Skovvej i Trige. En 25-årig mand mistede kontrollen over sin motorcykel, kørte ud i græsrabatten og væltede. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Da den 25-årige viste sig ikke at have noget kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret. Hans 57-årige mor, der ejer motorcyklen, blev sigtet for at have overdraget sit køretøj til en person uden kørekort. 

Torsdag kl. 14.30 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Hinnerup. En 28-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 32-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til. 

Torsdag kl. 15.19 skete der et færdselsuheld på Søftenvej i Lisbjerg ved Aarhus N. En 27-årig mandlig bilist mistede herredømmet over sin bil og ramte ind i et autoværn. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.  

Torsdag kl. 16.57 skete der et færdselsuheld på Clausholmvej i Randers SØ. En 33-årig mand mistede kontrollen over sin bil i et skarpt sving og kørte i grøften, hvor bilen væltede om på siden. Den 33-årige kom umiddelbart ikke noget til. Hans 26-årige hustru, der sad på passagersædet, klagede over smerter og blev kørt til tjek på skadestuen. 

Torsdag kl. 17.38 skete der færdselsuheld på Århus Syd Motorvejen ved Viby J. En 27-årig mand kørte ind i et autoværn, men kom umiddelbart ikke noget til. Da han virkede påvirket af stoffer, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev desuden sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han er frakendt kørekortet. 

Natten til fredag kl. 3.05 blev en 32-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Ødumvej i Hadsten

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.  
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi