Nyt fra Hadsten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hadsten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

Fik beslaglagt tunet knallert

En patrulje fik mandag kl. 15.50 øje på en ung mand på en lille knallert, der kørte mistænkeligt stærkt på Paludan-Müllers Vej i Aarhus N. Betjentene kunne se, at den snildt kunne holde trit med bilerne, selvom den højst må køre 30 km/t, og derfor fik de standset den 18-årige mand, der kørte på den. 

Da den 18-årige standsede og steg af, udbrød han med det samme, at patruljen lige så godt kunne ringe efter autohjælp, så knallerten kunne afhentes. 

Det gjorde patruljen så kort efter. 

Det viste sig nemlig, at knallerten var tunet og kunne gøre en del hurtigere end den tilladte hastighed. Da det var anden gang, at den 18-årige blev standset på en tunet knallert, blev den beslaglagt med henblik på konfiskation. Derudover kan han se frem til en ubetinget frakendelse af retten til at køre knallert i to år og en bøde på 1000 kroner. 

Da knallerten havde et helt nedslidt bagdæk, fik den 18-årige en ekstra sigtelse – og bøde – oveni. 

**

 

75-årig mand sigtet for blufærdighedskrænkelse

En 28-årig kvinde fra Randers kontaktede mandag kl. 22.05 politiet og fortalte, at hendes 75-årige genbo havde stået på altanen overfor og befamlet sig selv, mens han kiggede ind på hende gennem hendes vindue. 

Det var ifølge kvinden ikke første gang, at manden havde gjort det, og denne gang havde hun filmet ham med sin mobiltelefon. 

Ud fra videoen og afhøringerne på stedet blev den 75-årige sigtet for blufærdighedskrænkelse. 

**

 

Udenlandske butikstyve fik straksbøder

En butiksdetektiv i en dagligvarebutik på Skt. Knuds Torv i Aarhus C kontaktede mandag kl. 17.32 politiet og fortalte, at han holdt en kvinde og en mand tilbage, der havde stjålet fra butikken. 

Ifølge butiksdetektiven havde han på overvågningen set de to personer, der tog nogle få dagligvarer fra butikken, hvorefter kvinden tog dem ind under et tæppe på sin arm. Da de var på vej ud uden at have betalt for varerne, holdt butiksdetektiven dem tilbage og kontaktede politiet. 

Den 34-årige mand og den 43-årige kvinde erkendte tyveriet, og da de er udenlandske statsborgere uden fast adresse i Danmark, blev de anholdt og tildelt en straksbøde, som de betalte med det samme.  

**

 

Færdsel

Mandag kl. 10.45 skete der et færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Vestre Ringgade i Aarhus C. En 38-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i siden på en bil ført af en 28-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 38-årige blev sigtet for at køre over for rødt. 

Mandag kl. 12.25 skete der et færdselsuheld i krydset Dynkarken/Europaplads i Aarhus C. En 34-årig mandlig bilist foretog et højresving og ramte ind i en 18-årig mand, der kom cyklende ligeud. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Mandag kl. 13.02 skete der et færdselsuheld på Thorsmøllevej i Aarhus C. En 31-årig mandlig bilist bakkede fra en p-plads ud i en bil ført af en 42-årig mand, der kom kørende bagved. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. 

Mandag kl. 14.15 skete der et færdselsuheld på Dysagervej i Åbyhøj. En 55-årig mandlig taxachauffør mistede kontrollen over bilen og kørte ind gennem en hæk og ind i et træ i en privat have. Hverken chaufføren eller den 63-årige kvinde, der var med som passager, kom umiddelbart noget til. Da betjentene på stedet fik mistanke til, at den 55-årige var påvirket at alkohol eller stoffer, blev han sigtet og fik foretaget en blodprøve, der skal vise hans promille, og om han havde stoffer i blodet ved kørslen. 

Mandag kl. 19.15 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Røvedvej i Hadsten

Mandag kl. 22.25 skete der et færdselsuheld i krydset Viborgvej/Tilst Vestervej i Tilst. En 25-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil og kørte ud i rabatten, hvor han ramte et skilt, hvorefter han kørte ind i en lysreguleringspæl. Bilen endte med at vælte om på taget, men den 25-årige kunne selv komme ud og var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. Han blev efterfølgende sigtet for manglende agtpågivenhed. 

Natten til tirsdag kl. 00.25 blev en 53-årig mand anholdt og sigtet for køre spritkørsel på sin knallert, da han blev standset af en patrulje på Odinsgade i Randers C. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Schousgade i Randers C begået torsdag d. 4/8 mellem kl. 4.54 og kl. 7.00
På Kærbyvej i Kærby ved Gjerlev begået mellem fredag d. 22/7 kl. 15.00 og lørdag d. 6/8 kl. 11.00
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi