Nyt fra Hadsten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hadsten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

To unge mænd udsat for røveri

I Aarhus var der først på natten to røverier mod unge mænd, der begge under trusler blev frarøvet deres armbåndure. 

Det første forhold der blev anmeldt kl. 00:48, fandt sted kort forinden på havneområdet i Aarhus, hvor en 19-årig mand sad i sin bil, da han blev overrasket af en ukendt gerningsmand, der satte sig ind i bilen. Den 19-årige blev efterfølgende tildelt flere knytnæveslag og truet til at udlevere sit armbåndsur. 

Det andet forhold blev anmeldt kl. 01:22 og skete kl. ca. 01:15 i Sjællandsgade i Aarhus C. Her blev en 22-årig mand standset på gaden af to maskerede gerningsmænd, der med kniv truede den 22-årige til udlevering af sit Rolex armbåndsur.    

**

Færdsel

Fredag kl. 12:49 blev en 51-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Grenå.

Fredag kl. 14:58 blev en 18-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en Patrulje på Energivej i Grenå.

Lørdag kl. 00:25 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Vesselbjergvej i Hadsten.

Lørdag kl. 00:57 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Hjortensgade i Aarhus C.

Lørdag kl. 02:40 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Vestervold i Randers.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Falstergade i Aarhus C begået fredag kl. 21.02.
På H. Pontoppidans Gade i Aarhus C begået fredag 22.35.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi