Nyt fra Hadsten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hadsten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør.

 

**

 

Tre anholdt efter indbrud i virksomhed

Natten til onsdag kl. 01.57 fik Østjyllands Politi en melding om, at der var gået flere alarmer hos en virksomhed i Hadsten. Der blev hurtigt sendt flere patruljer til stedet, idet der var mistanke om et igangværende indbrud. Ved ankomst til stedet, traf patruljerne virksomhedens ejer, der oplyste, at der var stjålet flere ATV’ere, og at gerningsmændene formentlig kørte rundt på dem i området.

Kort efter fandt en hundepatrulje en efterladt ATV ca. 200 meter fra gerningsstedet. En politihund blev sat til at gå spor fra Vestre Ringvej/Brogårdsvej igennem et skovstykke og op til jernbaneskinnerne. Efter ca. 200 meter fandt hunden tre personer, der sad på en jordvold tæt på skinnerne.

De tre mænd på 23, 23 og 27 år blev alle anholdt og sigtet for indbrud i virksomhed. Det kunne konstateres, at der var stjålet en UTV’er og 3 ATV’er fra virksomheden. UTV’en og to af ATV’erne blev efterfølgende fundet og leveret tilbage til ejeren. Den sidste ATV er endnu ikke fundet.

**

 

To nigerianske kvinder anholdt på bordel

Tirsdag formiddag var Østjyllands Politis Udlændingeenhed på kontrol på et bordel i Aarhus C for at tjekke, om de, der arbejdede på stedet, havde papirerne i orden. På adressen traf betjentene to nigerianske kvinder på 31 og 37 år.

Ingen af kvinderne havde gyldig arbejds- eller opholdstilladelse, og de blev derfor begge anholdt og sigtet for ulovligt ophold og ulovligt arbejde. Herefter blev Center Mod Menneskehandel kontaktet med henblik på at vurdere, om kvinderne kan have været udsat for menneskehandel.

Center Mod Menneskehandel vurderede, at den ene af kvinderne er blevet handlet, og hun blev derfor overdraget til centeret. Den anden kvinde sidder fortsat fængslet i op til 3x24 timer, mens sagen bliver forelagt Udlændingestyrelsen.

**

 

Tre 15-årige piger sigtet for at stjæle makeup

Tirsdag kl. 11.27 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Normal på Dytmærsken i Randers, hvor personalet tilbageholdt tre piger, der var blevet taget i stjæle makeup fra butikken. Butikschefen havde bemærket, at der lå noget tom emballage fra makeupartikler, og hun besluttede sig derfor for at gennemse videoovervågningen.

På videoovervågningen kunne hun se tre piger gå rundt i butikken og havde fat i flere makeupartikler, og at de gemte noget i ærmet. Da butikschefen kom ud i butikken igen, så hun, at de tre piger stod ved kassen og betalte for nogle få produkter.

Butikschefen havde mistanke om, at de ikke havde betalt for det hele, og tog kontakt til dem og bad dem følge med ind i baglokalet, hvorfra der blev ringet efter politiet. Det kunne konstateres, at de tre 15-årige piger alle havde stjålet makeupartikler fra butikken. De blev alle tre sigtet for butikstyveri, og deres forældre blev orienteret om episoden.

**

 

Aggressiv mand sigtet for at forstyrre den offentlige orden

Tirsdag kl. 12.10 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand var meget højlydt og skabte utryghed i Tøjhushaven i Randers. Manden havde blandt andet taget en børnecykel og kastet den hårdt ned i jorden samt råbt højt af en anden borger.

En patrulje blev sendt til stedet og fik kontakt til den 24-årige mand, der blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

**

 

Cyklede rundt med kniv i tasken

Tirsdag kl. 11.03 spottede en patrulje på Nordregrave i Randers C en mand på el-cykel, som de havde mistanke om cyklede rundt og solgte hash. Betjentene tog kontakt til den 21-årige mand, der selv oplyste, at han havde en kniv i sin taske. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven.

**

 

Brand ved bålsted

Tirsdag kl. 22.49 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var ild i et dæk på et bålsted ved institutionen Bavnebakken i Kolt ved Hasselager. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, og der var umiddelbart ikke sket skade på bygninger.

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 10.02 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Elkjærvej i Hornslet.

Tirsdag kl. 13.10 blev en 33-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Gl. Hadsundvej i Randers C.

Tirsdag kl. 13.45 skete der et færdselsuheld i krydset Herredsvej/Torpevænget i Aarhus V, da to biler, da to biler og en bus kørte sammen. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

Tirsdag kl. 15.48 skete der et færdselsuheld på Sindalsvej i Risskov, hvor to biler og en lastbil kørte sammen. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade ved sammenstødet. Føreren af lastbilen, en 49-årig mand fra Litauen blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven og fik en straksbøde på 2000 kroner.

Tirsdag kl. 17.00 blev en 54-årig mandlig knallertkører anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel samt for at køre på en konstruktivt ændret knallert, da han blev standset af en patrulje på Maarupvej i Kolind.

Tirsdag kl. 17.20 blev en 38-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Møgelvangsvej i Havndal.

Tirsdag kl. 19.15 skete der et færdselsuheld i krydset Kaserneboulevarden/Langelandsgade i Aarhus C, da der skete sammenstød mellem to biler, hvorefter den ene bil endte på taget. Parterne blev kørt til skadestuen til tjek, men ingen af dem var umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 19.50 blev en 22-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Kastbjergvej i Glesborg.

Tirsdag kl. 20.20 blev en 44-årig mandlig motorcykelfører anholdt og sigtet for spirituskørsel og for at have kørt med en hastighed på ca. 168 km/t, da han blev standset af en patrulje på Djurslandsmotorvejen ved Skødstrup.

Natten til onsdag kl. 00.45 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, narkobesiddelse og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Hadsundvej i Gjerlev J.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Apisvej i Tilst anmeldt torsdag den 14/6 kl. 12.09
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi