Nyt fra Hadsten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hadsten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aggressiv kvinde på Lille Torv

 

En 32-årig kvinde skabte postyr på Lille Torv og havde en aggressiv adfærd over for flere forbipasserende. Herunder så hun også sur på en gruppe veninder, som var i byen. Det blev til tumult mellem den 32-årige kvinde og gruppen, hvorunder at den 32-årige slog tre af kvinderne, samt forsøgte at tage en taske, fra en af kvinderne.

Det endte med, at kvinderne blev adskilt af flere forbipasserende på stedet og den 32-årige kvinde stak af fra stedet, medbringe en anden taske fra venindegruppen.

Kort tid efter blev den 32-årge anholdt af en politipatrulje.

 

***

Færdsel

Fredag kl. 18:45 blev en 47-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Hammelvej i Langå.

Fredag kl. 20:30 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Åby Ringvej i Brabrand.

Fredag kl. 22:31 blev en 41-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Nordjyske Motorvej ved Hadsten.

Lørdag kl. 02:50 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Rosenørnsvej i Randers.

Lørdag kl. 02:57 blev en 28-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da hun blev standset af en patrulje på Oddervej i Højbjerg.

 

***

Indbrud


Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Østrevej i Aarhus V begået mellem onsdag kl 13:15 og fredag kl. 19:30.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi