Nyt fra Hadsten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hadsten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i dag. 

 

Kastede kanonslag mod politibil

Mandag kl. 23.05 holdt en patrulje på Rosenhøj Vænge i Viby og gik rundt tæt på bilen, da der pludseligt blev kastet to kanonslag, der landede tæt på betjentene og politibilen. 

Ingen af betjentene blev ramt. Det var umiddelbart ikke muligt for patruljen at finde frem til gerningsmændene. 

I et buskads i nærheden blev der senere fundet en machete, som blev beslaglagt. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

**

 

Fandt amfetamin og peberspray i lejlighed

Et tip ledte mandag kl. 17.48 en patrulje til en lejlighed i Randers NØ, hvor der skulle være gemt narko. På adressen traf betjentene den 34-årige mand, der bor der, og en 32-årig mand, der var på besøg. Begge blev visiteret og lejligheden blev ransaget. 

Både på sofabordet og i fryseren fandt betjentene nogle poser med amfetamin, og derudover fandt patruljen også en peberspray i lejligheden. 

Begge mænd blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, og den 32-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han blev vurderet til at være pebersprayens ejer. 

**

 

Fem el-cykler fundet i kælder – 2 mænd sigtet for tyveri

En patrulje kørte mandag kl. 11.30 til en adresse i Randers C, efter et tip om, at der stod fem el-cykler i en kælder i bygningen, og at der var mistanke om, at cyklerne var stjålet. 

Betjentene fandt hurtigt cyklerne, og flere af dem havde fået klippet låsen op. Da patruljen tjekkede stelnumrene, kunne de også se, at et par af cyklerne var meldt stjålet. 

En 27-årig mand, der bor i opgangen, forklarede, at tre af cyklerne var hans, og de to andre tilhørte en 29-årig ven, der var på besøg, mens betjentene var der. 

Det bekræftede den 29-årige, og selvom begge mændene afviste, at de havde stjålet cyklerne, blev begge anholdt og sigtet for tyveri. Den 27-årige blev også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash på sig. 

**

 

Stjal tøj fra butik

En 39-årig mand blev mandag kl. 13.00 anholdt i en butik i Bruuns Galleri i Aarhus, efter han havde forsøgt at stjæle en del tøj. 

En medarbejder i butikken fattede mistanke til manden, da han pillede ved alarmerne på noget tøj, som han tog med sig ind i prøverummet. Medarbejderen tilkaldte derfor en vagt, og da manden var på vej ud af butikken, blev han holdt tilbage. 

Det viste sig, at den 39-årige havde fjernet alarmerne fra en t-shirt, et par bukser, en vest og nogle sokker, hvorefter han havde taget det hele på inde under sit eget tøj. 

Den 39-årige endte med en sigtelse for butikstyveri. 

**

 

Mindre brand i Nimtofte

Politi og brandvæsen rykkede mandag kl. 14.32 ud til en brand i en bygning på Torvet i Nimtofte. 
Vidner havde hørt nogle tagplader sprænge, hvorefter der stod flammer op fra taget. 

Der var ingen synlige flammer, da patruljen kom frem, men brandvæsnet fik fjernet noget af taget og fik slukket nogle ulmende gløder i isoleringen. 

Branden er formentligt opstået i forbindelse med et lynnedslag på stedet. 

Ingen personer kom noget til. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 8.59 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Hadsten. En 35-årig mandlig bilist kørte op bag i en lastbil ført af en 44-årig mand, hvorefter den 35-åriges bil ramte ind i en bil med en 50-årig kvinde bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Mandag kl. 9.24 skete der et færdselsuheld på Skolevej/Frederiks Allé i Rønde. En 75-årig mandlig buschauffør kørte ud fra Frederiks Allé og ramte ind i en bil ført af en 20-årig kvinde. Ingen kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet. Den 75-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Mandag kl. 10.00 skete der et færdselsuheld på Hadstenvej mellem Laurbjerg og Lerbjerg vest for Hadsten. En 50-årig mandlig bilist havde lagt et træhegn på sin trailer og var på vej på genbrugspladsen, da hegnet fløj af, idét kan kørte forbi en gruppe cyklister. Den ene cyklist, en 63-årig mand blev ramt af hegnet og væltede, hvorefter cyklisten bag ham, en 60-årig mand, styrtede. Den 63-årige blev efterfølgende behandlet for nogle brud på kroppen. Den 60-årige kom lettere til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at have spændt hegnet ordentligt fast til traileren. 

Mandag kl. 10.37 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Grundfør. En 61-årig mandlig lastbilchauffør kørte op bag i en bil ført af en 71-årig kvinde, hvorefter han ramte ind i en bil med en 41-årig mand bag rattet. Begge bilister blev kørt til tjek på skadestuen. Lastbilchaufføren blev sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 14.43 skete der et færdselsuheld på Aarhus Syd Motorvejen ved Hørning. En 22-årig mand mistede kontrollen over sin bil og kørte galt. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Mandag kl. 14.56 skete der et færdselsuheld på Kragkærvej i Fårup ved Mørke. En bil ført af en 28-årig kvinde ramte sammen med en traktor ført af en 40-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til. 

Mandag kl. 19.32 blev en 26-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for sprit- og narkokørsel, efter hun var kørt ind i en bil, der holdt parkeret på Fuglevænget i Grenaa. Hun kom umiddelbart ikke til skade ved uheldet. 

Natten til tirsdag kl. 00.49 skete der et færdselsuheld i en rundkørsel på Graham Bells Vej/Paludan-Müllers Vej i Aarhus C. En bilist kørte venstre rundt i rundkørslen og ramte ind i en varevogn ført af en 49-årig mand. Efterfølgende flygtede en mand og en kvinde til fods fra personbilen, inden politiet blev tilkaldt. Føreren af varevognen kom umiddelbart ikke til skade. Østjyllands Politi efterforsker nu episoden nærmere for at finde frem til, hvem der kørte personbilen. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Engdalsvej i Brabrand begået mandag d. 20/6 kl. 11.19
På Broloftet i Risskov begået mellem lørdag d. 18/6 kl. 7.30 og mandag d. 20/6 kl. 12.10
På Bjørnholms Allé i Viby begået mandag d. 20/6 mellem kl. 8.00 og kl. 10.00
På Sandbyvej i Sandby ved Hinnerup begået mandag d. 20/6 mellem kl. 5.20 og kl. 20.30Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi