Nyt fra Hadsten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hadsten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hash og skunk kastet ud ad vinduet 

 

En patrulje fra Østjyllands Politi blev søndag kl. 20.35 opmærksomme på et køretøj på Skanderborgvej i Viby J, da passageren kastede en pose med hash og skunk ud ad vinduet. Køretøjet blev derfor standset af politiet, som under en efterfølgende ransagning fandt frem til yderligere en mindre pose med skunk. En 22-årig mand blev sigtet for den ulovlige besiddelse af både hash og skunk. Han blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde tramadoler, som han ikke havde gyldig recept til, hvorfor han også blev sigtet for at have været i ulovlig besiddelse af pillerne. 

 

**

 

Tyveri af bildæk på parkeringsplads

En borger blev søndag kl. 11.26 mødt af et lidt specielt syn på en fælles parkeringsplads på Tage-Hansens Gade. Her holdt nemlig en personbil på fire betonklodser i stedet for på bilens normale fire hjul. Bilens dæk og fælge var angiveligt blevet stjålet i perioden fra lørdag d. 17/12 kl. 21.00 til søndag d. 18/12 kl. 11.15. Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere.

 

**

 

Tip om hash i lejlighed

Østjyllands Politi modtog søndag kl. 13.40 et tip om, at der blev solgt hash fra en lejlighed i Randers C. Ved patruljens ankomst til adressen kunne betjentene allerede i opgangen konstatere en kraftig lugt af hash, og ved en efterfølgende ransagning af den pågældende lejlighed fandt politiet frem til en mindre mængde hash og et par sukkerknalde med LSD-dråber. En 32-årig mand blev sigtet for besiddelse af de ulovlige stoffer, og stofferne blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

 

**


Visitationszoner i Aarhus

I løbet af weekenden har Østjyllands Politi foretaget 49 visitationer og 16 ransagninger i de nyetablerede visitationszoner i Brabrand og Rosenhøj. I den forbindelse er der blandt andet blevet fundet en kniv og to pebersprays samt en mindre mængde hash og skunk.

Østjyllands Politi fortsætter sin målrettede indsats mod personerne med tilknytning til bandemiljøet i de to visitationszoner. 

 

**

 

Færdsel:

Søndag kl. 9.07 skete der et mindre færdselsuheld på Nordjyske Motorvej nær Grundfør ved Hadsten, hvor en lastbil med sættevogn ramte autoværnet og efterfølgende blokerede motorvejen ved at holde på tværs. Ingen personer kom til skade, men der opstod trafikale udfordringer, da sættevognstoget først blev fjernet igen efter nogle timer, hvormed begge vognbaner igen blev åbnet.

 

Søndag kl. 13.46 skete der et færdselsuheld på Olof Palmes Allé i Aarhus N, hvor en personbil kørte sammen med letbanen. Ingen personer kom til skade, og der skete begrænsede materielle skader i forbindelse med sammenstødet.

Søndag kl. 14.33 skete der et færdselsuheld på Anelystparken i Tilst, hvor en 38-årig kvinde blev påkørt af en bil. Bilen blev ført af en 20-årig mand, der kom kørende i sydøstlig retning over for Bauhaus. Den 38-årige kvinde havde stået i midterrabatten og var ved påkørslen gået ud foran køretøjet.

Søndag kl. 14.56 skete der et færdselsuheld på Ormslevvej i Viby J. En 44-årig mand mistede herredømmet over sin bil gennem et højresving, hvor han gled af kørebanen og kørte ned i en grøft, hvor bilen væltede om på taget. I bilen befandt også en 45-årig kvinde og en 40-årig mand sig, men ingen personer kom til skade. Den 44-årige fører af kørertøjet blev sigtet for at køre med nedslidte dæk. 

 

**


Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Mejlgade i Aarhus C begået lørdag d. 17/12 mellem kl. 19.00 og 21.30.
På Østervænget i Voldum begået mellem tirsdag d. 13/12 kl. 17.45 og søndag d. 18/12 kl. 14.50.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi