Nyt fra Hadsten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hadsten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnrapport fra Østjyllands Politi lørdag d. 04. marts 2023

 

 

Fremstilling i Retten i Aarhus kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller to mænd på henholdsvis 19 og 22 år. De sigtes for forsøg på salg af narkotika.

 

 

 

Brugstyveri af personbil

Vi modtog kl. 00.44 en anmeldelse om en slingrende bil, der var kørt usikkert ad Århusvej i Randers og efterfølgende kørt ind på INGO tanken på Århusvej. Kort efter fik en patrulje kontakt til bilen og føreren. Ved nærmere gennemgang af bilen samt den 28-årige mand, der havde ført den, viste det sig, at bilen var brugsstjålet og udstyret med stjålne nummerplader. Føreren var desuden ikke i besiddelse af gyldigt kørekort, ligesom han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer.

 

 

 

Vold

Vidner rettede kl. 03.27 henvendelse og oplyste, at de kort forinden havde overværet en voldsepisode i Kannikegade i Aarhus C. Det blev yderligere oplyst, at gerningsmanden havde taget fat om baghovedet på den forurettede og efterfølgende kastet denne mod brostensbelægningen, således at den forurettede slog baghovedet mod belægningen. Patruljen der var sendt til stedet foretog sigtelse af en 54-årig mand, der nægtede forholdet.

 

 

 

Indbrud i restauration

Vi modtog kl. 04.40 en anmeldelse om indbrud i Ohøj Bar i Bønnerup. I forbindelse med anmeldelsen oplyste alarmselskabet, at der på overvågningen sås to mænd. Ved patruljens ankomst til stedet løb der to mænd væk fra Ohøj Bar og patruljen eftersatte dem til fods. Det lykkedes patruljen at løbe den ene mand op og foretage anholdelse af denne. Han blev sigtet for indbrud i restauration. Den anden gerningsmand er fortsat på fri fod.


 

Der er i det seneste døgn anmeldt to indbrud i privatbeboelse i Østjyllands Politikreds


På Fuglesangs Allé i Aarhus V begået fredag d. 03/03 mellem kl. 08.00 og kl. 13.00.

På Nørrebrogade i Randers Nø begået fredag d. 03/03 mellem kl. 06.15 og kl. 06.30.


 

Færdsel


Fredag kl. 11.20 blev en 57-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Brabrand.

Fredag kl. 23.05 blev en 22-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Åby Ringvej i Aarhus V.

Lørdag kl. 01.27 blev en 22-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Grøndalsvej i Viby J.

Fredag kl. 16.44 blev en 27-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på den Nordjyske Motorvej i Hadsten.

Fredag kl. 19.53 blev en 27-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Sabrovej i Sabro.

Lørdag kl. 01.43 blev en 37-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Paludan-Müllers Vej i Aarhus C.Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi