Nyt fra Hadsten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hadsten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved Retten i Randers

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.30 en 36-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Han er sigtet for at have begået voldtægt og røveri mod en 29-årig kvinde på en privatadresse i Hadsten.

Episoden fandt sted tirsdag formiddag og blev anmeldt til politiet kl. 11.35, men ved patruljens ankomst til stedet kort efter havde den mistænkte forladt lejligheden. Han blev anholdt senere på eftermiddagen, da han vendte retur til den samme adresse.

Anklagemyndigheden anmoder om dørlukning og Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

**

 

Cykelpatrulje fik narkogevinst

Under en cyklende patruljering i Randers midtby blev et par betjente fra Østjyllands Politi opmærksomme på en 17-årig ung mand, der også virkede til at holde særligt godt øje med politiets tilstedeværelse.

Betjentene tog derfor kontakt til manden, som virkede påvirket af narko. Han blev derfor sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer, og under en efterfølgende ransagning blev han i sin skuldertaske fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, som blev beslaglagt.

**

 

Mand anholdt for at overfalde buskontrollør

Tirsdag kl. 15.21 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en buskontrollør var blevet overfaldet af en passager uden gyldig billet.

En patrulje blev straks sendt til Viborgvej i Aarhus C, hvor overfaldet skulle have fundet sted. Ved patruljens ankomst blev gerningsmanden fastholdt i bussen af kontrollørerne, hvorefter politiet overtog håndteringen af personen.

Den pågældende person – en 54-årig mand – blev anholdt, sigtet for at forstyrre den offentlige orden ved at have skubbet og slået ud efter kontrollørerne i forbindelse med, at de havde bedt ham om at udfylde en blanket med personlige oplysninger, da han havde kørt med bussen uden gyldig billet.

**

 

Havde hash gemt i postkassen

En patrulje fra Østjyllands Politi fandt tirsdag kl. 14.10 i omegnen af et halvt kilo hash, som lå gemt i en postkasse ved en privat adresse i Brabrand.

Patruljen tog derfor kontakt til stedets 22-årige mandlige beboer, som vedkendte sig ejerskabet over det udfundne narko. Han blev derfor sigtet for forsøg på salg af euforiserende stoffer, og politiet beslaglagde det fundne hash med henblik på senere konfiskation og destruktion.

**

Kørte rundt med stjålet minigraver på stjålet traileren

En patrulje fra Østjyllands Politi blev natten til onsdag kl. 01.46 opmærksomme på et køretøj, der kom kørende på Korupskovvej i Ryomgård med en påmonteret trailer, hvorpå der befandt sig en minigraver.

Køretøjet blev derfor bragt til standsning, og den 37-årige fører virkede lettere konfus. Han blev derfor sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand. Både trailer og minigraver viste sig at være stjålet, og den 37-årige blev derfor også sigtet for tyveri og blev anholdt.

Under en efterfølgende ransagning på en adresse med tilknytning til den 37-årige mand fandt politiet yderligere endnu en stjålet trailer.

Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere.

**

Færdsel:

Tirsdag kl. 08.15 skete der et færdselsuheld på Drammelstrupvej i Tirstrup, Ebeltoft, hvor en 54-årig mandlig lastbilchauffør påkørte autoværnet i krydset med Aarhus Landevej. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden, der ifølge anmeldelsen skulle være opstået i forbindelse med påkørsel af et rådyr.

Tirsdag kl. 10.02 skete der et færdselsuheld på Søren Quists Vej i Grenaa, hvor en 18-årig kvindelig bilist var involveret i et solouheld. Kvinden kom kørende mod øst og kom kørt efter letbaneoverkørslen ud i rabatten i venstre side af vejen, hvor hun kørte gennem hegnet til letbanesporet. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden.

Tirsdag kl. 10.17 skete der et færdselsuheld på Kystvejen i Handrup, hvor en 88-årig mandlig bilist påkørte en forankørende 31-årig kvindelig bilist i forbindelse med en opbremsning. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden, men de to parter blev tilset i en ambulance. Begge køretøjer pådrog sig betydelige materielle skader i forbindelse med sammenstødet. Den 88-årige mand blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende.

Tirsdag kl. 14.18 skete der et færdselsuheld på Hinneruplund i krydset med Møllevej i Hinnerup. En 17-årig ung mandlig cyklist påkørte en bus, som var kørt ud for ubetinget vigepligt i krydset med retning mod sydvest. Ingen personer kom umiddelbart til skade, men den 17-årige mand blev kørt til hospitalet for kontrol.

Tirsdag kl. 15.23 skete der et færdselsuheld på Hedeager i Aarhus N, hvor en 49-årig kvinde kørte ud fra en parkeringsplads og påkørte en 41-årig kvindelig bilist grundet tæt trafik. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med sammenstødet. 

En 30-årig mandlig bilist blev tirsdag aften kl. 19.57 standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Møllevangs Allé, hvor han blev sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand.

Tirsdag kl. 20.00 skete der et færdselsuheld, hvor to bilister kørte sammen i forbindelse med uenighed om, hvem der skulle give plads til hvem ved vejens sammenfletning. Ingen af de to mandlige førere – en 36-årig og en 53-årig – kom til skade i forbindelse med sammenstødet. 

**

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i politikredsen.
På Skt. Nicolaus Gade i Aarhus C begået mellem mandag d. 10/4 kl. 00.00 og tirsdag d. 18/4 kl. 14.00

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi