Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Hadsten - onsdag den 11. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Hadsten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fremstilling i Retten i Aarhus kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 10.00 en 25-årig mand fra Kosovo i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. 

Han sigtes for at have brugt et falsk ID til at fremskaffe sig et opholdsdokument for at kunne søge arbejde i Danmark. Han er desuden sigtet for at bruge det falske ID-kort som legitimation over for politiet. 

Da Udlændingestyrelsen fik mistanke om, at mandens ID var falsk, kontaktede de Østjyllands Politi, der tog ud på hans adresse i Højbjerg. Her fremviste den 25-årige et kroatisk ID-kort, der blev vurderet til at være falsk, og betjentene anholdt ham derfor og sigtede ham. 

**

 

Fremstilling i Retten i Aarhus kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 11.00 en 36-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for narkosalg. Den 36-årige blev anholdt tirsdag formiddag i sin lejlighed i Aarhus C af betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje. 

Under en ransagning af mandens lejlighed fandt politiet noget kokain, et større kontantbeløb og et regnskab, der indikerede, at manden havde solgt en del kokain. 

Derudover fandt betjentene en totenschlæger, et knojern og en kniv, som den 36-årige også blev sigtet for at besidde. 

**

 

27-årig anholdt efter spritkørsel – bilen beslaglagt

Østjyllands Politi blev tirsdag kl. 16.29 kontaktet af en mand, som kørte bag en bilist, som han mistænkte var kraftigt påvirket af alkohol, da han kørte slingrende og meget usikkert. 

Anmelderen ledte en patrulje frem til bilisten, der kørte på Århusvej lidt syd for Grenaa, og betjentene fik den 27-årige mand bag rattet til at holde ind til siden. 

Da den 27-årige blæste i et alkometer, viste det en promille på over 2,0, og han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. Da han er frakendt kørekortet, blev han også sigtet for kørsel uden førerret. 

På grund af den høje promille vurderes det til at være vanvidskørsel, og bilen, som tilhører en 25-årige kvindelig bekendt af den 27-årige, blev beslaglagt med henblik på konfiskation. 

Den 25-årige kvinde blev desuden sigtet for at have overladt sin bil til en person uden gyldigt kørekort. 

**

Albansk mand tilbageholdt – arbejdede ulovligt

Arbejdstilsynet kontaktede tirsdag kl. 11.30 Østjyllands Politi, efter de havde været på kontrol på en byggeplads i Randers SØ. 

Her havde de truffet en albansk mand, som arbejdede som murerarbejdsmand på stedet. Da han ikke kunne oplyse, hvilket firma han arbejdede for og fremviste et albansk pas, mistænkte Arbejdstilsynet, at han arbejdede ulovligt. 

Et par betjente fra Østjyllands Politis afdeling for Særlige Sager kørte til byggepladsen, hvor de traf den 51-årige albaner. 

Han kunne hverken fremvise gyldig arbejds- eller opholdstilladelse, og han blev derfor sigtet for ulovligt arbejde og ulovligt og ophold og bliver nu tilbageholdt på Udlændingeloven. Politiet kan tilbageholde ham i 3 x 24 timer, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om han skal udvises af landet. 

**

 

Fire unge mænd sigtet for tyveri af motorcykel

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 20.20 en anmeldelse om, at fire unge mænd angiveligt var i færd med at stjæle en motorcykel, der stod på Thorvaldsensgade i Aarhus C. 

En patrulje kørte til stedet, hvor de så de fire mænd ved motorcyklen -  to af dem skyndte sig at stikke af til fods, da de så politiet. Begge blev dog indhentet, og alle fire unge mænd, der er i alderen 14-18 år, blev anholdt. 

Det viste sig, at motorcyklen var blevet stjålet på Lundbyesgade, tæt på Thorvaldsensgade. Her havde den 20-årige ejer stillet den. Hun fik sin motorcykel tilbage, og mændene blev sigtet for tyveriet. 


**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 10.51 skete der et færdselsuheld på Vejlby Centervej i Risskov. En 18-årig mandlig bilist svingede til venstre ind foran en bil ført af en 48-årig kvinde, hvorefter de to biler stødte sammen. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 18-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 15.19 skete der et færdselsuheld i krydset Ebeltoftvej/Grenåvej i Drastrup ved Randers SØ. En 42-årig kvindelig bilist foretog en u-vending og ramte ind i en bil ført af en 43-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet. Den 42-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 15.54 skete der et færdselsuheld i krydset Banegårdsgade/Rathlousgade i Odder. En 55-årig mandlig bilist blev påkørt bagfra, da han var i færd med at svinge ind ad Rathlousgade. Føreren af den anden bil kørte herefter fra stedet, men kort efter holdt bilen ind til siden, og tre mænd stak af til fods. Bilen viste sig at være stjålet natten til tirsdag fra en indkørsel i Odder. Bilen blev leveret tilbage til rette ejer, og Østjyllands Politi forsøger nu at finde frem til, hvem der stjal og kørte bilen. 
Den 55-årige bilist, der blev påkørt, kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 16.06 skete der et færdselsuheld på Østergade i Hadsten. Ifølge vidner ramte en bus en parkeret bil, som fik en del skrabemærker langs hele den ene side. Ingen kom til skade ved uheldet. Østjyllands Politi er nu ved at finde frem til, hvem der kørte bussen. 

Tirsdag kl. 16.11 skete der et færdselsuheld på Kondrupvej i Randers NV. To drenge på 13 og 15 år cyklede ved siden af hinanden, da de fik styrene viklet sammen og væltede. Den ene dreng slog hovedet og blev kørt til tjek på skadestuen, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Lindevej i Randers NØ begået tirsdag d. 10/8 mellem kl. 8.00 og kl. 14.30 
På Møllegangen i Risskov begået mellem søndag d. 1/8 kl. 11.00 og tirsdag d. 10/8 kl. 19.45
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi