Petersen strålede i stensikker Hadsten-sejr: “Han fyldte hele banen i dag“

Foto: Hadsten SK - Herrer Serie 3.
Profilbillede
dato

Hadsten SKs Serie 3-herrer lagde en målrettet indsats for dagen ved søndagens opgør mod VSK Aarhus.

Det skulle også lykkes for assistenttræner Martin Knudsen og co. at hente sejren med hjem til Hadsten SK. Martin knytter følgende ord til 1-4-resultatet:

“En fin og vigtig sejr i dag. 1. Halvleg var med få undtagelser, klart de bedste 45 for os, i denne halvsæson. Meget disciplineret forsvarsspil og meget skarp og kynisk offensiv, som gjorde det onde ved VSK i dag.”

“I pausen snakkede vi meget om, at det disciplinerede spil og koncentrationen skulle fortsætte. Med andre ord skulle vi spille klogt og bruge kræfterne fornuftigt. VSK kom dog ud med lyn og torden og 2 halvleg blev en mere fysisk og rodet affære. De får midt i halvlegen også prikket en enkelt ind, men sejren var dog aldrig i fare.”

Efter kampen siger den stolte assistenttræner, at særligt Kasper Petersens indsats var utroligt god:

“Vores dobbelte målscorer "P". Han fyldte hele banen i dag og var klart banens bedste i dag, med to mål og en assist. Når en spiller som ham, spiller op til sit bedste, så slår vi alle hold i denne pulje.”

Hvad var det, der fungerede så godt for jer i dag?

“Vores disciplinerede spil og vores offensive løbemønstre i 4-5-1 opstillingen. Dette splittede VSK forsvaret ad i dag.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Hadsten SK hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Tst Fodbold lørdag den 9. september. Der er kampstart på Tilst Idrætsanlæg (tst) klokken 13:00.

Kampens resultat: 1-4 til Hadsten SK
Række: Herrer Serie 3

Mål
4'0-1Nicolai Nyegaard
18'0-2Kasper Petersen
25'0-3Kasper Petersen
43'0-4Tobias Hagemann
69'1-4VSK Aarhus

Kilde: Assistenttræner Martin Knudsen, Hadsten SK - Herrer Serie 3