Retten i Randers: Ung mand sigtes for grov vold

Profilbillede

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 10.30 en 20-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for grov vold ved torsdag aften i Hadsten at have slået en 18-årig mand i hovedet med en flaske, så den knustes, hvorefter han stak en 19-årig mand i øret med flasken. 

Den 18-årige fik en større flænge på halsen, som han blev behandlet for på skadestuen, men han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 19-årige kom umiddelbart heller ikke alvorligt til skade. 

Østjyllands Politi fik kl. 22.53 en anmeldelse om, at to mænd var blevet overfaldet ud for Centralkroen i Hadsten, efter at de angiveligt havde haft nogle uoverensstemmelser med en tredje mand, som de kender i forvejen. 

Den formodede gerningsmand var gået derfra, men betjentene på stedet fik et godt signalment, og en patrulje anholdt kort efter den 20-årige mand, som gik rundt i området. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen. 

Kilde: Østjyllands Politi