Samtalesalon om grønne løsninger i Hadsten

Profilbillede
dato

Torsdag d. 7. oktober er der på Café Snakbar i Hadsten samtalesalon, hvor der vil blive serveret klimavenlig Chili sin Carne (vegetarisk), og hvor man kan diskutere bæredele løsninger på vores tids store klimaudfordringer.

Det er tre gymnasieelever og frivillige på Café Snakbar, der står bag arrangementet, da de har svært ved at læse om klodens tilstand uden at blive lidt nedtrykte. Det er det arrangementet gerne skal være med til at ændre.

De tre studerende og andre frivillige fra Café Snakbar mener, at der mangler nogle positive og konstruktive samtaler om, hvordan man sammen kan løse klimaudfordringerne.

Gode idéer kan blive til virkelighed

Det er et samarbejde mellem Favrskov Kommune og forening Klima Favrskov at samtalesalonen er blevet en del af Klimaugerne, der afvikles i ugerne 40 og 41. Klimaugerne er en årlig begivenhed, hvor der via foredrag, debatter og andre arrangementer som Café Snakbar, sættes fokus på klimaet og klimaudfordringer.

Skulle der på dagen komme gode konkrete forslag til hvordan Kommunen kan blive til en grønnere og mere bæredygtig kommune vil forslagene blive taget videre og indgå i arbejdet med Favrskov Kommunes nye klimaplan, som skal udvikles igennem de næste par måneder.

Aftenen byder også på oplæsning ved forfatter Jakob Brodersen, der i disse dage er aktuel med klimaromanen ”Hvide elefanter”. For dem der har lyst, starter aftenen med et fælles klimaoptog.

Du kan læse mere om arrangementet her.

Kilde: Redaktionen