Skuffelse for Hadsten, der måtte nøjes med remis mod Langå

Profilbillede
dato

Fredagens Serie 3-opgør mellem Hadsten SK og Langaa IK på Hadsten Kunstgræs endte med et skuffende 1-1-resultat for hjemmeholdet.

Hadsten SK havde store forventninger til kampen, men kunne ikke formå at omsætte spilovertaget til en sejr.

Assistenttræner Martin Knudsen var ikke tilfreds med holdets præstation og udtrykte sin frustration efter kampen:

“Det er simpelthen ikke godt nok. At vi over 90 min ikke kan slå et Langå hold, som fra første minut ikke lavede andet end at destruere fodbold spillet. At vi synker ned på det niveau og begynder at spille på fysikken frem for vores eget spil. Så alt i alt en skuffelse, som lige skal ligge sig oven på fredagens kamp.”

“Havde vi inden sæsonen gik i gang, vidst at vi ville stå med 7 point efter 3 kampe, ville vi nok gnide os i hænderne, ud fra kampprogrammet - men måden det så skete på, kan vi ikke være andet end forundret over. Men vi må tilbage på træningens banen og arbejde os videre mod Resenbro kampen på søndag.”

Knudsen kritiserede også holdets evne til at udnytte chancerne:

“Vi skal komme ind med en helt anden energi på banen. Vi manglede lyd og fart i spillet. Det blev hurtigt på Langås præmisser og det kom vi til at lide under. Så brændte vi også alt for mange chancer. Vi har bl.a to på overliggeren.”

På trods af resultatet, var der dog også positive elementer i spillet, hvor flere af spillerne imponerede.

“Det er svært kun at vælge en, men evigt farlige Mikkel Kjær, som også laver vores mål i dag. Hans speed er altid en trussel for modstanderen. Så havde vi comeback til Kristian Eriksen som lavede et fint indhop. Sahel kom også direkte fra bænken og i sin første offensive aktion lavede han en hurtigt 1-2 med William og kom fri, men desværre endte hans forsøg på overliggeren.”

Hadsten SK spiller igen søndag den 21. april, hvor de møder Resenbro UIF på Resenbro Skole med kickoff klokken 16:00.

Kampens resultat: 1-1
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 36

Mål
34'0-1Mathias Jeppesen
81'1-1Mikkel Kjær

Kilde: Assistenttræner Martin Knudsen, Hadsten SK - HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 36