Specialpatrulje afslører hashbesiddelse i Hadsten: To anholdt i narkoaktion

Profilbillede
dato

Specialpatruljen opdagede hash i Hadsten Østjyllands Politis specialpatrulje rykkede ud til en adresse i Hadsten onsdag kl. 21.50, baseret på en indikation om mulig tilstedeværelse af ulovlige stoffer på stedet.

Patruljen stødte på en 29-årig mandlig beboer og en 20-årig kvinde på adressen. Begge syntes at være påvirkede, og de blev anklaget for besiddelse af euforiserende stoffer, før de blev visiteret, og boligen blev gennemsøgt. Patruljen opdagede en lille mængde skunk gemt i et skab, hvilket den 29-årige mand blev anklaget for at besidde.

Anklagerne mod den 20-årige kvinde blev droppet, da hun ikke havde noget ulovligt på sig.

Senere, mens de civiltklædte betjente patruljerede byens gader, overhørte de en ung mands telefonsamtale, der omhandlede hash. Dette førte til, at betjentene tog kontakt til den unge mand, og under den efterfølgende visitation af ham opdagede de en digitalvægt med hashrester, nogle tomme salgsposer, flere hundrede kroner i kontanter og en pose med THC-slik.

Han blev derfor anklaget for besiddelse af euforiserende stoffer, og hans ejendele, stoffer og kontanter blev konfiskeret.

Da han er under 18 år, blev hans forældre og de sociale myndigheder informeret. Østjyllands Politi har valgt ikke at offentliggøre hans nøjagtige alder af hensyn til den unge mand.

Kilde: Politiets Døgnrapport