Stærkt Ry Fodbold-hold besejrer tappert Hadsten SK efter dramatisk opgør

Foto: Gert Jensen.
Profilbillede
dato

Hadsten SK kæmpede bravt, men måtte se sig besejret af et stærkt Ry Fodbold-hold efter et dramatisk opgør. Trods en heroisk indsats og en ny taktik, kunne hjemmeholdet ikke holde Ry fra at tage sejren hjem.

Den 15. juni 2024 mødte Hadsten SK's Serie 3-herrer Ry Fodbold på hjemmebane i en kamp, hvor Hadsten SK måtte arbejde ekstra hårdt på grund af flere fravær af faste spillere. Assistenttræner Martin Knudsen, der efter kampen gav et interview, roste sine spillere for deres indsats.

“Ry er på en del positioner for stærke til serie 3. Vi vidste, det ville blive en svær kamp, og med mange faste spillere ude, måtte vi grave dybt i værktøjskassen. Vi kom med et stærkt hold og en helt ny formation, arbejdede en bagdel ud af bukserne, men måtte bukke under for et rigtig stærkt Ry-hold,” udtalte Martin Knudsen.

Trods udfordringerne lykkedes det Hadsten SK at komme godt fra start.

“Vi kom ud på banen med en god energi og en teo på tingene. Det holdt desværre ikke alle 90 minutter. Men vi døde med støvlerne på,” lød det fra Knudsen.

Holdet tog endda føringen i kampen, men Ry Fodbold slog hårdt igen og udlignede lige før pausen.

“Ry fandt et helt syvende gear og efter et par 1-2 pasninger var de igennem og fik udlignet i 1. halvlegs sidste minut,” forklarede assistenttræneren.

I anden halvleg kom Ry Fodbold hurtigt foran med både 2-1 og 3-1, men Hadsten SK forblev kampklare. Holdet pressede Ry og reducerede til 2-3, hvilket gav dem ny energi. Desværre blev de aldrig farlige nok til at udligne, og Ry lukkede kampen med et mål fem minutter før tid.

“De kom igen tordende ud og fik det gjort hurtigt til både 2 og 3-1. Vi fik presset Ry og fik reduceret til 2-3 og fik igen tro på tingene, men blev aldrig helt farlige til sidst. De lukker og slukker efter et par gode soloaktioner 5 minutter før tid,” reflekterede Knudsen.

På trods af nederlaget var der ikke meget negativt at tage med fra kampen ifølge Martin Knudsen.

“Det svært, at tage noget negativt med fra denne kamp, da alle gav alt, hvad de havde. Men et fokuspunkt ville bestemt være at blive skaderne kvit. Dog er jeg sikker på, at uanset hvilket hold, vi stiller med, runder vi sæsonen fint af på fredag,” sagde Knudsen.

Træneren roste især Rasmus Bundgaard i målet, samt midterforsvarerne Mikkel Poulsen (Polle) og Daniel Bojesen (Boje) for deres indsats.

“Man kunne fremhæve hele holdet efter denne kamp. Men Rasmus Bundgaard i målet havde gode hænder og reddede os en del gange, specielt i 1. halvleg. Vil også fremhæve Polle og Boje i midterforsvaret, som havde en travl dag på kontoret,” sluttede Knudsen.

Næste kamp for Hadsten SK er et opgør imod FC Silkeborg. Det udspiller sig i Buskelund Kunstgræsbane d. 21. juni klokken 18:00.

Kampens resultat: 2-4 til Ry Fodbold
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 36

Mål
17'1-0Simon Nielsen
46'1-1
49'1-2
57'1-3
64'2-3Nicklas Hansen
85'2-4
Kilde: Martin Knudsen