Forstanderinden taler ud: Foredrag med Else Mathiassen på Hadsten Højskole

dato

Kom og oplev tidligere højskoleforstander Else Mathiassen, når hun deler ud af sine erfaringer og fortæller om sit liv, herunder sin rolle i Stine Pilgaards bog "Meter i Sekundet". Arrangementet finder sted onsdag den 11. september 2024 kl. 19.00 på Hadsten Højskole.

Else Mathiassen, tidligere forstander på Vestjyllands Højskole, vil med foredraget "Forstanderinden taler ud" give publikum et unikt indblik i sit liv og sine oplevelser. Med baggrund i Stine Pilgaards populære bog "Meter i Sekundet" vil Mathiassen diskutere højskolelivets mange facetter.

En fortælling om drømme og nye begyndelser
Mathiassen vil blandt andet fortælle om at forfølge sine drømme igen og igen, om at gå egne veje og om at begynde en ny karriere som 60-årig. Hun vil også dele sine tanker om at blive portrætteret i en bog og få et kig ind i forfatterens værksted.

Diskussion af højskoleliv og fællessang
Foredraget vil også byde på en diskussion af bogens syn på højskoleliv, aktivisme, livet langt fra storbyen, magt, kald, familieliv og venskab. Alt dette vil blive kombineret med fællessange af Stine Pilgaard og en lille smule dans.

Kaffe og kage i højskolens spisesal
Efter foredraget vil der blive serveret kaffe og kage i højskolens spisesal, hvilket giver mulighed for at netværke og diskutere aftenens emner yderligere.

Praktisk information
Dato: Onsdag 11. september 2024
Tid: Kl. 19.00
Sted: Hadsten Højskole, Østergade 49, 8370 Hadsten
Entré: 50 kr
Tilmelding: Send en mail til info@hadstenhojskole.dk og betal via MobilePay til 36527 i forbindelse med tilmeldingen.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut