Hadbjerg Skole søger lærer til specialklasse

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hadbjerg Skole søger en lærer med specialpædagogiske kompetencer til at indgå i teamet omkring vores indskolingsspecialklasse samt undervisning af to elever i udskolingen med særligt tilrettelagt skema.
Stillingen er et årsvikariat med mulighed for forlængelse.

Vores specialklasse har otte fantastiske elever, med hver sine styrker og udfordringer. Undervisningen varetages af et team af lærere og pædagoger. Der er som udgangspunkt altid to voksne sammen med klassen. Vi søger en lærer, der igennem en relationel tilgang ønsker at arbejde med elevernes adfærdsmæssige og faglige udvikling og læring.

Vores to elever i udskolingen (der begge har muskelsvind) har et særligt skoletilbud, hvor de både har undervisning sammen med 8. klasse og undervisning de to elever i eget lokale. De to elever har en fast hjælper med sig gennem hele skoledagen, og din opgave vil være at undervise de to elever i samarbejde med 8. klasseslærerne og alene.

Ansøgere må meget gerne have erfaring med specialklasser og/eller linjefag i specialpædagogik, men det er ikke et krav.

Om Hadbjerg Skole
Hadbjerg Skole er en 1-2-sporet folkeskole, der ligger i landsbyen Hadbjerg ca. 3 km fra Hadsten. Vi har 400 dejlige elever og en engageret medarbejderstab, der er fagligt dygtige og har det godt sammen. Vores motto er: ”Et godt sted at være – et godt sted at lære – for alle", og det synes vi i al beskedenhed, at vi lever op til. Det er let at komme til Hadbjerg. Busrute 118 kører lige gennem byen, og både motorvejen og hovedvejen mellem Randers og Århus går tæt forbi.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om et vikariat i perioden 1. august 2023 til 31. juli 2024 – eventuelt med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 80 %. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Ansøgningsfrist
Torsdag den 15. juni 2023.

Samtaler
Ansættelsessamtaler finder sted mandag den 19. juni 15.00-19.00
Husk at medsende CV, eksamensbevis og relevante udtalelser.

Kontakt
Kontakt gerne viceskoleleder Helle Fæster tlf. 22 37 89 09 for at høre mere om stillingen og skolen. Ansøgere er meget velkomne til at besøge os.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Favrskov Kommune, Bavnehøjvej 135, Hadbjerg, 8370 Hadsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1435&ERId=81996

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841961

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet