Mentor med erfaring inden for beskæftigelsesindsatsen søges til jobcenter i Favrskov

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel på mentorforløb. Derfor søger vi for en kort tidsafgrænset periode på 6-12 måneder en mentor, der har erfaring med mentorarbejde i beskæftigelsesindsatsen, og som er vant til at bruge fagsystemet Emini PeopleTrust. Det er vigtigt, at du kan være selvkørende i både opgaven og fagsystemet i løbet af ganske kort tid.

Målgruppen for mentorstøtte er ofte borgere med komplekse problematikker udover ledighed, og opgaverne spænder bredt – men altid med et målrettet sigte på at komme tættere på eller opnå tilknytning til arbejdsmarkedet.

Mentorteamet er organisatorisk placeret under Center for Vejledning og Afklaring (CVA), der er Jobcenter Favrskovs interne udførerenhed, og du bliver del af et team med fem andre faste mentorer.

Ud over samarbejdet internt i teamet og afdelingen skal du – med borgeren i centrum – være indstillet på et tæt og konstruktivt samarbejde med sagsbehandlere, virksomheder og øvrige aktører omkring borgeren.

Vores forventninger til dig fagligt og professionelt

Fagligt …

 • er du beskæftigelsesfagligt erfaren. Velfunderet gennem teori, nysgerrighed og har flere års praktisk arbejde med målgrupper langt fra arbejdsmarkedet. Dette i jobcenter eller hos eksterne aktører.
 • har du uden tvivl erfaring med fagsystemet Emini PeopleTrust.
 • har du viden om psykiske sårbarheder og psykiatriske diagnoser, samt et metodisk stærkt bagkatalog, der kan støtte recovery- og beskæftigelsesrettede rehabiliteringsprocesser.
 • arbejder du gerne med udgangspunkt i Ressourcefokuseret vejledningspraksis samt Selvbestemmelsesteorien
 • er din oprindelige uddannelse med stor fordel suppleret med efteruddannelse og kurser inden for MI eller andre borgerinddragende samtaleteknikker, beskæftigelsesrettet rehabilitering, IPS, Smartmål eller psykiatrifaglig viden og praksis.
 • er du knivskarp og hurtig skriftligt og indstillet på, at dokumentation af høj kvalitet er en vigtig del af opgaven
 • fungerer du ubesværet som jobcoach, der udover arbejdet med den personlige udvikling til arbejdsmarkedet og mestringsstrategier, undersøger mulighederne på arbejdsmarkedet og får sat handling bag i form af opsøgende kontakt til virksomheder, sparring på jobsøgningsstrategi, ansøgning og cv m.m.

Personligt professionelt ...
 • er du klar til at træde ind og selvstændigt begynde opgaveløsningen inden for de første dage
 • tror du på borgerens muligheder for tilknytning til arbejdsmarkedet på trods af udfordringer
 • mener du helt ind i din kerne, at beskæftigelse og det at bidrage til fællesskabet er godt og et ønske for de fleste
 • bruger du dig selv ind i opgaven, med en høj grad af bevidsthed om forskellen på almen og professionel relationsdannelse.

Vi tilbyder
 • et arbejdsmiljø baseret på værdier omkring ærlighed, åbenhed og direkte tale – og med fokus på tillid og kommunikation
 • flekstid, frugtordning samt kantine med billig frokostordning.

Lyder ovenstående som lige dig? Og kan du se dig selv som mentor i en ambitiøs afdeling og internt team, vil vi opfordre dig til at søge med det samme.

Vi har brug for dig hurtigst muligt og senest med virkning fra 1. september 2024. På den baggrund kalder vi relevante kandidater til samtale løbende og ansætter, når vi har rette kandidat.

Har du brug for yderligere oplysninger vedr. den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rikke Uhd på 89 64 41 84 eller mentorkoordinator Annette Als på 24 42 48 64.

Vi tilbyder ansættelse efter overenskomst – enten HK eller DS.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt og senest 3. juli 2024.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Center for vejledning og afklaring, Vesselbjergvej, 8370 Hadsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072353

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet