Overtandlæge til tandplejen i Favrskov Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du bidrage til, at børn og unge får gode forudsætninger for sunde tænder hele livet? Er du en dygtig leder med tandlægefaglig baggrund, og har du lyst til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af tandplejen i Favrskov Kommune? Så er du måske vores nye overtandlæge!

Vores overtandlæge gennem mange år valgte at gå på pension i sommeren 2023. Siden da har tandplejens to teamledere på kompetent vis varetaget den samlede ledelse af tandplejen, samtidig med at de har ledet egne teams. Fra 1. august 2024 ønsker vi igen at få besat den ledige stilling som overtandlæge, så det samlede lederteam udgøres af en overtandlæge og de to teamledere.

Vi tilbyder derfor en spændende lederstilling, hvor du får mulighed for at være med til at sætte mål og rammer for tandplejens bidrag til arbejdet med en fortsat høj tandsundhed blandt kommunens børn og unge.

Vi kan tilbyde
Du får det daglige ledelsesmæssige drifts- og personaleansvar for en afdeling med 48 dygtige og engagerede medarbejdere, som tæller tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter og administrative medarbejdere. Tandplejen er opdelt i tre teams, Hammel, Hinnerup og Hadsten, og en tandreguleringsklinik. Overtandlægen er, ud over at være overtandlæge, også teamleder for det ene team, mens de to andre teams har hver sin teamleder.

Tandplejen arbejder med en høj grad af uddelegering, hvilket også giver mulighed for, at overtandlægen i et vist omfang kan deltage i patientbehandlingen. Stillingen behøver derfor ikke udelukkende være en administrativ stilling.

Du bliver en del af en tværfaglig ledergruppe på fire ledere på sundhedsområdet samt sundhedschefen, som bliver din nærmeste leder.

Som overtandlæge har du det overordnede ansvar for

 • at sætte den strategiske retning i den kommunale tandpleje og bidrage til at omsætte byrådets beslutninger
 • at sikre en veldrevet kommunal tandpleje med høj faglig kvalitet, effektiv ressourceanvendelse og høj trivsel
 • at sikre en fortsat udvikling af tandplejens tilbud og indsatser på en måde, der bidrager til mest mulig tandsundhed for borgerne
 • overordnet personaleledelse samt direkte ledelse af to teamledere og ét af tandplejens tre teams
 • at opretholde og videreudvikle et højt fagligt niveau blandt medarbejdere og skabe høj motivation for at gøre en forskel for borgerne
 • at sikre, at tandpleje tilbydes i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer
 • tværfagligt og tværsektorielt samarbejde både internt i kommunen og eksternt.

Vi lægger vægt på, at du
 • er en rutineret tandlæge, som gerne er bredt tandlægefagligt funderet
 • har ledelseserfaring – herunder erfaring med personaleledelse, faglig ledelse og økonomistyring. En ledelsesmæssig uddannelse er en fordel, men det er ikke et krav
 • har erfaring med udviklingsarbejde og kan bidrage til udviklingen af tandplejen, bl.a. i det tværfaglige, tidlige og forebyggende arbejde med børn og unges sundhed
 • har erfaring med eller lyst til at agere i en politisk ledet organisation med mange interessenter og samarbejdspartnere.

Om arbejdspladsen
Favrskov kommunale Tandpleje tilbyder tandpleje til børn og unge, hvilket omfatter forebyggende og behandlende tandpleje inklusive tandregulering. Den forebyggende behandling omfatter udover klinikbesøg også undervisning på skoler, i småbørnsgrupper med mere. Ud over tandpleje til børn og unge tilbydes omsorgs-, special- og socialtandpleje.

Tandplejen indgår i tværfaglige samarbejder med kommunens øvrige institutioner på både børne-, social- og ældreområdet samt med eksterne institutioner som hospitaler, privatpraktiserende læger og tandlæger med mere.

Favrskov Kommune har flotte cariestal. Tandplejen er velfungerende, har dygtige medarbejdere og et godt arbejdsmiljø og er up to date med den teknologiske og digitale udvikling på området.

Yderligere oplysninger
Forventet tiltrædelse per 1. august 2024.

Du kan læse mere om forventningerne til dine kvalifikationer samt organisering og opgaver i Overtandlæge | Favrskov.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sundhedschef Mette Bødiker Vestergaard på telefon 24 79 03 31 eller e-mail meve@favrskov.dk

Søg jobbet
Send din ansøgning til Favrskov Kommune senest 13. maj 2024 via linket i siden.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tandplejen, Hammelvej, 8370 Hadsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028895

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet