Pædagog til Børnehuset Ellemose i Hadsten

Profilbillede
dato

Attraktiv stilling som pædagog!

Børnehuset Ellemose søger en pædagog til vores ene børnehavegruppe. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Hvem er vi?
Børnehuset Ellemose er en integreret daginstitution beliggende i Hadsten By-området. Daginstitutionen er indrettet i to separate bygninger – nemlig Kærmose og Højmose. I Kærmose finder du både en af vores vuggestuegrupper, en børnehavegruppe samt vores lille specialgruppe. I Højmose finder du to vuggestuegrupper, to børnehavegrupper samt vores storbørnsgruppe, hvor vi samler de ældste børnehavebørn fra både Kærmose og Højmose fra august til marts. Vores dejlige, store legeplads binder de to bygninger sammen. Desuden ligger vi tæt på byen, naturen og skoven.

Den ledige stilling er i børnehavegruppen i Kærmose. I børnehaven i Kærmose arbejdes der funktionsopdelt, hvilket betyder, at det enkelte barn ikke er tilknyttet en bestemt stue, men i stedet er tilknyttet en basisgruppe dannet ud fra relationer, venskaber og nærmeste udviklingszone samt tilknyttet en primær voksen. Musik og udeliv indgår i vores profil og som en integreret del af hverdagen.

Hvorfor søge hos Børnehuset Ellemose?
Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor du får mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du vil møde en passioneret og fagligt velfunderet personalegruppe og ledelse med øje for det enkelte barns behov. Du vil ligeledes møde ind til en struktureret og genkendelig hverdag for børnene, hvor der samtidig er plads til spontanitet ud fra børnenes perspektiver. Vores overordnede mål er at skabe gode børnedage for alle vores børn.

Vi er yderligere et hus i rivende udvikling, og som er i gang med at genbesøge vores pædagogiske praksis, da vi gerne vil blive endnu dygtigere. Denne rejse bliver du inddraget i. Vi har en musisk profil og modtager mange børn med forskellige kulturelle baggrunde. Så hvis du i særlig grad brænder for at skabe en pædagogisk praksis med inddragelse af musik og sprog, så er det en fordel – men ikke et krav. Vi lærer sammen.

Hvis du kan sætte v ved følgende, skal du uden tvivl sende os en ansøgning

 • Du er pædagog.
 • Du har fokus på udvikling af pædagogisk faglighed i en professionel praksis.
 • Du kan lede børnegrupper, hvor du organiserer og skaber inspirerende og inkluderende læringsmiljøer både inde og ude.
 • Du møder barnet i dets nærmeste udviklingszone og formår at iværksætte indsatser for barnet – også når indsatsen kalder på et behov af specialpædagogisk karakter.
 • Du fremstår anerkendende og professionel i både kommunikation og praksis.
 • Du indgår respektfuldt i sociale relationer og samarbejde med både børn, forældre, kollegaer og ledelse.
 • Du har et positivt livssyn, er robust og omstillingsparat.
 • Du kan arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Du er reflekterende og løsningsorienteret – og ser muligheder fremfor begrænsninger.
 • Du er rolig og kan bevare overblikket – også i pressede situationer.
 • Du er både fleksibel og mødestabil, da vi vægter at skabe kendte og trygge rammer for vores børn.

Derudover må du meget gerne uddybe i din ansøgning, hvordan du arbejder med den styrkede læreplan i praksis – herunder i særdeleshed hvordan du som pædagog kan skabe inkluderende læringsmiljøer. Uddyb også gerne, hvad du eventuelt har af særlige kvalifikationer ift. at arbejde med musik, udeliv og sprog.

Yderligere oplysninger
Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte daglig leder Jeanette Nørager på tlf. 20 46 90 35 eller pr. mail jnor@favrskov.dk. Det er også muligt at kontakte områdeleder Flemming Frank Rasmussen på 51 24 79 51.

Stillingen er til besættelse pr. 1. juni 2024 eller snarest muligt. Der afholdes samtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning. Men vi venter også gerne på den rette.

Husk at vedlægge ansøgningen både uddannelsesbevis samt CV.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og Ny Løn.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person som vi ønsker at ansætte ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Ellemose, Ellemosevej, 8370 Hadsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027470

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet