Spændende lærerstilling på Hadsten Skole med fokus på specialundervisning og inklusion

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Motiveres du af at udvikle de bedst mulige rammer og deltagelsesmuligheder for alle børns læring og trivsel, og vil du være lærer på en skole, der skal bæres af værdier om respekt, ansvarlighed og tryghed i alle samarbejdsrelationer?

Hadsten Skole søger en dygtig lærer til en fast stilling primært i vores specialafdeling, men med mulighed for enkelte timer i almen.

Vi søger en lærer, der kan varetage undervisningen i dansk og naturfagene i vores 79-klasser (7.-9. klasse) og natur/teknologi i vores 36-klasse (3.-6. klasse). Vi forsøger at minimere antallet af voksne omkring vores specialelever, og du forventes derfor at være åben over for at undervise i flere fag i 79-klasserne. Vi søger dog først og fremmest en lærer, der deler vores syn på børn og unge; vores elever gør det godt, hvis de kan, og derfor møder vi dem med nysgerrighed og respekt for deres perspektiver.

Om tilbuddet
Det specialpædagogiske skoletilbud på Hadsten Skole har elever i 6-17-årsalderen med autismespektrumforstyrrelse som den primære funktionsnedsættelse som målgruppe. Undervisningen følger en almen fagrække med rammer og pædagogik præget af en autismespecifik tilgang. Der vil i det daglige være et tæt samarbejde med specialafdelingens pædagoger, hvor I sammen varetager opgaverne med det udvidede forældresamarbejde.

Derfor forventer vi, at du

  • har viden om elevgruppen og erfaring fra det specialiserede område.
  • har gode samarbejdsevner og ser teamsamarbejdet som det naturlige omdrejningspunkt i arbejdet med elevernes læring og trivsel.
  • har erfaring med undervisningsdifferentiering og stilladsering i en specialpædagogisk kontekst.
  • vil arbejde vedholdende og målrettet på tillidsfulde relationer til både elever, kolleger og forældre, og at du derfor vægter klassefællesskabet og skole-hjemsamarbejdet højt.
  • at du kan tage ansvar og arbejde selvstændigt, fleksibelt og bidrage til afdelingens kollegiale fællesskaber.

Vi tilbyder
  • en dynamisk og veldreven folkeskole, hvor du får mulighed for at præge udviklingen af skolens pædagogiske praksis.
  • skønne elever, konstruktiv skolebestyrelse og en organisation præget af fleksibilitet og tillid.
  • engagerede og dygtige kollegaer, der gerne vil hjælpe dig med at falde rigtig godt til her hos os, og en aktiv personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter for alle ansatte.

Hadsten Skole har cirka 560 elever fordelt på to spor fra 0.-6. årgang og 3-4 spor fra 7.-9- årgang. Skolen har også 8 specialklasser og 10. klassescenter.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Nørregaard Hansen på tlf. 89 64 47 20 eller rash@favrskov.dk.

Ansættelsessamtaler bliver afholdt den 4. juli 2024. Forventet ansættelse pr. 1. august 2024 eller snarest derefter.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hadsten Skole Specialafdeling, Hadbjergvej, 8370 Hadsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072370

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet