Sygeplejerske til specialiseret indsats for børn med epilepsi og hjerneskade

Profilbillede
dato

Ser du det som inspirerende og udviklende at målrette og tilrettelægge dine faglige og menneskelige kompetencer i opgaver med familier og deres børn?

Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam er en privat virksomhed, som tilbyder professionel behandling, pleje og støtte til børn og unge med særlige forudsætninger i deres eget hjem. Vores værdier er båret op på tryghed, kontinuitet, dialog og en høj faglig standard. Vi har altid barnet og familien i fokus, og bestræber os på at levere den bedste faglige støtte.

Vi søger dig, som ser det naturligt at arbejde med børn og unge i børnehøjde i deres nærmiljø.

 

Arbejde uden uniform – hvad betyder det?

Når du som sygeplejerske arbejder uden uniform, kræver det at, du anvender både dine personlige og faglige kompetencer ind i relationen til både barnet og familien, samt i de sygeplejefaglige opgaver, der er i indsatsen. Det kræves desuden, at du formår at være meget bevidst om den professionelle adfærd i samspillet med både barn og den øvrige familie i hjemmet.

Det er en arbejdsform, der i den grad giver dig som fagperson enormt meget ift. forståelsen af helhedsorienteret sygepleje – men det er også en arbejdsform, som kræver at du investerer hver gang du er på arbejde.

Den konkrete indsats
Stillingen er på 20-30 timer om ugen. Der vil være både dag- og nattevagter. Dagvagterne har varierende længde, men er typisk på 9 timer, mens nattevagterne er 12 timer. Alle vagter er vågne vagter.

Den konkrete opgave er ved et barn med svær epilepsi, og foregår i familiens eget hjem i Favrskov Kommune.
Arbejdet vil bl.a. bestå af behandling af anfald og vurdering af stimuli omkring barnet. Særligt i dagstid, vil du også være en stor del af barnets behov for lege og aktiviteter.  


Vi forventer, at du

  • Er uddannet sygeplejerske
  • Har erfaring med børn med epilepsi og/eller hjerneskade
  • Har erfaring og lysten til at arbejde med fysisk og psykisk handicappede børn
  • Trives med at arbejde helhedsorienteret og målrettet, ude i den enkelte indsats
  • Formår at handle akut
  • Er engageret, mødestabil og ansvarsbevidst
  • Har forståelse og respekt for et godt og ærligt samarbejde med familien.

 

Det tilbyder vi dig

Du vil komme til at spille en vigtig rolle i samarbejdet mellem familierne, de øvrige faste kollegaer samt afløsere for at sikre den høje faglige indsats samt et godt arbejdsmiljø i hjemmet.
Du vil få høj medindflydelse og stor mulighed for at sætte dit præg på arbejdet, i tæt samarbejde med den enkelte familie samt den repræsenterede teamleder, der er tilknyttet den enkelte indsats.

I Det Sundheds- og Socialfaglig Børneteam er medindflydelse, ansvar, dialog og faglig sparring i fokus. Du får som medarbejder mulighed for at udvikle din faglighed gennem den konkrete indsats, hvor du til hver en tid har mulighed for sparring med din teamleder og kolleger.

 

Løn og ansættelsesforhold

I Det Sundhed- og Socialfaglige Børneteam er tryghed og stabilitet i højsædet. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores medarbejdere faste ansættelser med attraktive løn- og arbejdsforhold, som er i overensstemmelse med gældende overenskomster. Vi lægger stor vægt på at skabe et godt og balanceret arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes trivsel er i fokus. Derfor vil du altid kende din vagtplan 4 uger frem og prioriterer, at du kører i grundrul på en normperiode, der løber over 16 uger.

 

Er det dig, vi mangler på teamet?

Send os din ansøgning og CV på mail til job@boerneteam.dk. Skriv venligst i emnefeltet hvilken stilling, du søger.

Som en del af vores ansættelsesproces vil vi løbende indkalde kvalificerede ansøgere til samtale.

 Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Maja Tind på telefon
21 33 92 92 / 22 23 63 13 på hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00. Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside www.boerneteam.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Det Sundheds- og Socialfaglige Børneteam ApS, Biografgade, 8900 Randers C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072189

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet